Bravely Default – Wereldwijd meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht

Bravely Default – Wereldwijd meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht

De Bravely Default-serie bestaat al bijna tien jaar. De eerste Bravely Default-game die in 2012 op de Nintendo 3DS werd uitgebracht, met een uitgebreide versie genaamd ‘For the Sequel’ die later wordt uitgebracht.

Bravely Second: End Layer uitgebracht op de 3DS in 2015, gevolgd door Bravely Default II op de Nintendo Switch eerder dit jaar.

Famitsu heeft aangekondigd dat de Bravely Default-serie “meer dan 3.000.000 eenheden heeft verkocht in totaal wereldwijde verzendingen en downloads”.

Het is niet bekend hoe goed elke Bravely Default-game werd verkocht vanwege de vage details die waren verstrekt, maar het is een nieuwe mijlpaal in een franchise die pas 9 jaar bestaat.

Over Bravely Default 2

Betreed een gloednieuwe wereld met vier gloednieuwe helden.

Een nieuwe wereld, een nieuw verhaal en geheel nieuwe Heroes of Light wachten op je in een originele RPG-ervaring die in 2020 op het Nintendo Switch-systeem verschijnt! Deze opvolger van de originele Bravely Default-game is afkomstig van het team dat je de Bravely-serie en Octopath Traveler heeft gebracht en bevat muziek van Revo (Sound Horizon/Linked Horizon), de veelgeprezen componist van de Bravely Default-soundtrack.

Kenmerken:

  • Een gloednieuwe inzending in de Bravely Series van Square Enix
  • Reis de wereld rond op zoek naar de vier kristallen met de nieuwste incarnatie van de dappere band die bekend staat als de Heroes of Light
  • De nieuwste creatie van Team Asano, makers van de Bravely-serie en Octopath Traveler
  • Een nieuwe wereld vol nieuwe personages, maar met de sfeer en spanning waar de Bravely-serie om bekend staat