Capcom – Contentvideobeleid op basis van hun games

Capcom – Contentvideobeleid op basis van hun games

Capcom heeft een bijgewerkt videobeleid gedeeld voor makers van inhoud die video’s willen maken met inhoud van hun games. Ja, maak je klaar voor beperkingen …

Het beleid bevat richtlijnen die videomakers moeten volgen bij het gebruik van gamebeelden uit hun titels, of het nu gaat om Let’s Plays, Walkthroughs, videohandleidingen, recensies en andere vergelijkbare inhoud.

In het bijzonder, hoewel het maken van inhoud nog steeds zeer goed is toegestaan ​​en aangemoedigd, lijkt de uitgever een strikter standpunt in te nemen met betrekking tot spoilers, lekken en het genereren van inkomsten met hun eigendommen.

Beleid ten aanzien van inhoud en video

I. RICHTLIJNEN

• Creatieve inhoud: je kunt walkthroughs, tutorials, Let’s Play, speedruns, recensies, reacties, instructies en andere “commentaar” -achtige video’s maken met behulp van onze gamebeelden om te delen op YouTube, Twitch.tv, je website of andere video / streaming-sites. Het bijbehorende stapsgewijze commentaar moet worden gekoppeld aan het live spel dat wordt getoond, en moet een educatieve of educatieve waarde bieden, of andere voordelen.

• Gamebeelden die online zijn geplaatst: u mag gamebeelden niet online delen zonder uw eigen video of inhoud toe te voegen, tenzij de gameconsole of het apparaat het delen van gamebeelden toestaat. U mag onze game-inhoud niet opsplitsen in componenten (visuele, vocale, in-game-elementen, enz.) En dergelijke componenten verspreiden als afzonderlijke inhoud.

• Geen officiële Capcom-video: faninhoud mag niet worden gepromoot als officiële Capcom-inhoud.

• Alleen Capcom-muziek: houd er rekening mee dat sommige soundtracks of nummers van games mogelijk geen eigendom zijn van Capcom, maar in plaats daarvan een licentie hebben van een artiest of een andere groep. Aangezien dit van game tot game verschilt, moet u er rekening mee houden dat muziek inhoudsmarkeringen kan activeren en de video mogelijk kan verwijderen. Soundtracks van games mogen niet afzonderlijk en los van gamebeelden worden gepost of verspreid.

• Geschikt voor het publiek: alle door fans gemaakte inhoud moet geschikt zijn voor het publiek van de Capcom-spellen. Als u bijvoorbeeld gamecontent voor een jonger publiek neemt en deze aanstootgevend maakt, behouden we ons het recht voor om deze te verwijderen.

• Spoilers: het plaatsen of andere ongeoorloofde openbaarmaking van game-inhoud voorafgaand aan de officiële release van een game is ten strengste verboden. Zelfs na een officiële game-release kunnen spoilers de ervaring van een fan verpesten en we proberen ze altijd te vermijden. Wees alsjeblieft respectvol voor anderen en stuur niet opzettelijk plot-onthullingen naar mensen die actief vermijden om over hen te leren; bied anders spoilerdisclaimers aan als service.

II. GEEN COMMERCIALISATIE

• Niet-commercieel gebruik: we staan ​​niet toe dat Capcom-inhoud en ander materiaal wordt gebruikt om geld te verdienen of om enig ander financieel voordeel te behalen, behalve door het toegestaan ​​geld te verdienen dat hieronder wordt beschreven. U mag uw inhoud die onze gamecontent bevat, niet beperken tot betaalde toegang, verkopen of licentiëren aan anderen tegen enige vorm van betaling. In het bijzonder staan ​​we je niet toe om nieuwe inhoud te maken met onze game als een betaald abonnement vereist is voor mensen om toegang te krijgen tot onze specifieke inhoud.

• Toegestane inkomsten genereren: je kunt inkomsten genereren via partnerprogramma’s en / of advertenties van YouTube, Twitch, Facebook of andere services voor het delen van video’s. Het innen van vrijwillige bijdragen, zoals via SuperChat op YouTube en Bits op Twitch, is toegestaan ​​zolang je video ook gratis beschikbaar is voor het publiek op YouTube, Twitch, Facebook, Twitter of andere videodeelservices.

III. ONMISBAAR GEBRUIK

• Pre-release-inhoud: elke publicatie of andere openbaarmaking van onofficieel vrijgegeven, ongeautoriseerde of gelekte video en andere gelekte inhoud van welke aard dan ook, in welke vorm dan ook, is ten strengste verboden. Elke publicatie van in-game-inhoud uit bronnen zoals, maar niet beperkt tot, gelekte exemplaren van een game vóór de officiële releasedatum, wordt verwijderd. We kunnen pre-release-inhoud autoriseren aan een selecte groep voor mediabeoordeling of andere overeengekomen zakelijke doeleinden, vergezeld van strikte richtlijnen voor alle inhoud die is vrijgegeven vóór de officiële releasedatum.

• Ongeautoriseerd gebruik: we staan ​​het gebruik van of promotie van programma’s van derden (inclusief hacken, valsspelen, enz.) of apparaten die de bedoelde bescherming van Capcom-titels omzeilen, niet toe. Bovendien staan ​​we niet toe dat Capcom-inhoud wordt geüpload naar een platform waarvoor geen rechten zijn verleend (zoals bij het maken van Twitch-emotes met Capcom-inhoud.)

• Ongepaste inhoud: het gebruik van Capcom-titels om video- en andere inhoud te maken, inclusief mods, die illegaal, racistisch, seksistisch, schadelijk voor seksuele geaardheid, seksueel expliciet, kleinerend, aanzet tot haatmisdrijven of anderszins aanstootgevend is, wordt niet getolereerd. Capcom behoudt zich per geval het recht voor om naar eigen goeddunken inhoud te verwijderen die ongepast of verwerpelijk wordt bevonden.

• Video-opname van Capcom-publicatie: elke plaatsing van video-opname van gedrukte of digitale boeken en ander gedrukt of digitaal materiaal gepubliceerd door Capcom of zijn licentiehouders, zoals maar niet beperkt tot stripboeken, gidsen voor spelstrategieën, kunstboeken voor verzamelaarsedities (“Capcom-publicatie”) is verboden. Je mag Capcom Publication echter gebruiken om video’s uit te pakken, op voorwaarde dat er geen specifieke inhoud binnen Capcom Publication wordt weergegeven in de video’s.

IV. ALGEMEEN

• Reservering. Als u zich niet houdt aan deze richtlijnen voor videocontent, kan Capcom actie ondernemen om uw videocontent te verwijderen. Capcom behoudt zich het recht voor om dit beleid op elk moment en om welke reden dan ook te wijzigen. Houd er rekening mee dat dit beleid niet uitputtend is, en we behouden ons het recht voor om bezwaar te maken tegen elk gebruik van Capcom-materiaal en om dergelijke aanstootgevende inhoud naar eigen goeddunken te verwijderen.

• Effect van videobeleid. Let op: dit beleid is een richtlijn voor het gebruik van gamebeelden van onze titels. Het is niet de bedoeling, en mag niet worden beschouwd als, uitdrukkelijke toestemming of een officiële licentie of autorisatie voor u om mods of afgeleide werken van Capcom-titels of -inhoud te maken.

• Link naar videobeleid. Houd er ook rekening mee dat we niet in staat zijn om individuele verzoeken om toestemming te behandelen, dus voel je vrij om de link naar dit Capcom-videobeleid (https://www.capcom.com/video-policy) te delen met iedereen die details over ons beleid vraagt. Als u rechtstreeks of via een video- / socialmediaplatform een ​​schendingclaim van Capcom ontvangt en denkt dat dit niet klopt, dient u een kennisgeving in bij het toepasselijke video- / socialmediaplatform waarin u de schending betwist, waarna we de backend zullen onderzoeken. >