Capcom: Duck Tales Remastered wordt uit alle digitale winkels gehaald

Capcom: Duck Tales Remastered wordt uit alle digitale winkels gehaald

Capcom heeft aangekondigd dat de uitstekende 2D-platformer Duck Tales: Remastered vanaf 8 augustus alle verschillende digitale winkels verlaat.

Dit is triest nieuws en benadrukt het probleem met digitale inhoud. Als je het nog moet kopen, staat het misschien nog op je favoriete platform.

Over Duck Tales Remastered

DuckTales: Remastered is een prachtig handgemaakt beeld van een van de meest gekoesterde 8-bits titels aller tijden. Ga terug naar een van de gouden eeuwen van gaming, nu verfijnd met een detailniveau dat de meest geharde toegewijde Disney- of retro Capcom-fan zal bevallen.

video

Met handgetekende geanimeerde sprites, authentiek Disney-personage stemmen talent en rijk geschilderde niveauachtergronden uit de klassieke cartoon-tv-serie, komen Scrooge McDuck en familie tot leven als nooit tevoren. De gameplay behoudt de authenticiteit van zijn 8-bit voorganger; eenvoudig en leuk, met kleine aanpassingen om de spelstroom en het ontwerp te verbeteren.

Begeef je op een authentiek DuckTales-avontuur, terwijl Scrooge McDuck en zijn drie neefjes Huey, Dewey en Louie naar exotische locaties over de hele wereld reizen in hun zoektocht om de vijf legendarische schatten te vinden.

Ad