Capcom kondigt E3 2018 lineup aan

Capcom kondigt  E3 2018 lineup aan

Gaming-bedrijven hebben zich dit jaar opengesteld voor hun E3-game-line-ups.

Het nieuwste bedrijf om dit te doen is Capcom. Natuurlijk krijgt Mega Man veel aandacht op E3, maar hij zal niet alleen zijn. Een van de spellen is Monster Hunter Generations Ultimate, een exclusieve release van Nintendo Switch op 28 augustus.

Capcom’s E3-gamelijst

Mega Man 11 (beschikbaar 2 oktober)

Krijg je handschoenen op klassieke gameplay in combinatie met het gloednieuwe Double Gear System in de nieuwe quest van Blue Bomber! Wees een van de eersten die de kleurrijke en uitdagende fase van Block Man speelt in dit gloednieuwe avontuur dat is ontwikkeld door een ervaren ontwikkelteam van Capcom. Mega Man 11 glijdt op 2 oktober naar PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc!

Mega Man X Legacy Collection 1 + 2 (beschikbaar 24 juli)

De wereld van Mega Man X ligt binnen handbereik met acht futuristische avonturen met X, Zero en Axl die strijden tegen Mavericks, high-tech robots die slecht zijn geworden. Bekijk alle acht games, variërend van 16-bit tot 32-bit en hoger, en test je vaardigheden in de nieuwe X Challenge-mode, waarbij je X tegen paren Mavericks zet! Mega Man X Legacy Collection 1 + 2 komt op 24 juli naar PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch.

Monster Hunter Generations Ultimate (beschikbaar 28 augustus)

Ga op jacht of gooi het op het grote scherm met Monster Hunter Generations Ultimate, bekend als Monster Hunter XX in Japan, en exclusief op Nintendo Switch op 28 augustus. Verdergaand met de viering die Monster Hunter Generations op Nintendo 3DS begon, ‘re uitbreiden van het monsterrooster, het aantal manieren waarop je kunt jagen en de uitdaging aangaan met’ G Rank’-opdrachten.

Street Fighter V: Arcade Edition (nu verkrijgbaar)

Cody, de nieuwe burgemeester van Metro City, heeft alle dagen drie dagen geopend voor iedereen die een afspraak met hem wil maken. Cody is speelbaar op E3, inclusief alle vier zijn andere kostuums: Battle, Story, Nostalgia en Final Fight. Ervaar wat de nieuwe burgemeester zal brengen in de legendarische vechtspelserie – messen, pijpen en zo. Cody zal beschikbaar zijn op 26 juni op PlayStation 4 en pc!

Ad