Capcom; Monster Hunter film in de maak

Capcom; Monster Hunter film in de maak

Capcom heeft het bestaan ​​van de langgeruchte Monster Hunter-film onthuld en er ook informatie over verstrekt.

De film heet momenteel Monster Hunter en het persbericht zegt dat het wordt aangepast voor het grote scherm van Constantin Film met Paul W.S. Anderson regisseren.

Wat we weten over Monster Hunter de film

Na 14 jaar lang in het universum van Monster Hunter te hebben geleefd en te ademen, zijn we enorm opgewonden van het feit dat onze creaties zijn aangepast voor een theatrale release, “zei Monster Hunter Series Producer, Ryozo Tsujimoto.” De fans van Monster Hunter zijn het afgelopen jaar ontploft met het weggelopen succes van de game Monster Hunter: World ™. Het is onze hoop dat oude en nieuwe fans zich bij deze spannende verkenning van het Monster Hunter-universum zullen voegen.

Testfase nagesynchroniseerd, MONSTER HUNTER, de film vertelt het verhaal van twee helden die uit verschillende werelden komen om een ​​gedeeld gevaar te verslaan, de krachtige, dodelijke en prachtige monsters die het land bewonen. Onderweg zullen kijkers nieuwe ontdekkingen doen en bekende gezichten en geliefde personages uit de spelen tegenkomen, zoals de admiraal.

MONSTER HUNTER wordt geproduceerd door Paul W.S. Anderson en Jeremy Bolt van Impact Pictures, en door Robert Kulzer en Martin Moszkowicz van Constantin Film. Dennis Berardi, hoofd van VFX voor de film, treedt ook op als producer. Het scenario voor MONSTER HUNTER is geschreven door Paul W.S. Anderson, die ook de film regisseert.

Principal Photography start in oktober, in Zuid-Afrika en Namibië. Constantin Film brengt de film uit in German Speaking Territories, Tencent Pictures in China en Toho Film in Japan. Sony’s Screen Gems zullen de film in de VS uitbrengen met de distributie van Sony in de Verenigde Staten over de distributie van Sony Pictures Releasing International in de rest van de wereld.

Monster Hunter

De Monster Hunter-serie bestaat uit actieve rollenspellen waarin spelers en hun vrienden samenwerken om grotere dieren dan ooit te doden in een levend, ademend ecosysteem.

Sinds de eerste Monster Hunter-titel 14 jaar geleden in 2004 debuteerde, heeft de serie een toegewijde schare fans aangetrokken en is uitgegroeid tot een wereldwijde mega-hit met Monster Hunter: World, de nieuwste titel in de serie, die wereldwijd 10 miljoen stuks verzendt , met een cumulatieve omzet van de serie van meer dan 49 miljoen stuks op 20 augustus 2018.