Capcom Spotlight presentatie op 9 Maart

Capcom Spotlight presentatie op 9 Maart

De aankondiging dat er op 9 maart een Capcom Spotlight presentatie zou verschijnen is onlangs gedaan door Capcom. Het begint om 14:30 uur Pacific Time, 17:30 uur Eastern Time, 22:30 uur in het Verenigd Koninkrijk en 23:30 uur in Europa. U moet er rekening mee houden dat het ongeveer 26 minuten duurt.

Capcom Spotlight – Wat kunt u verwachten

‘Updates en nieuwe informatie over onze komende games’ zal het onderwerp van discussie zijn tijdens dit evenement. Mega Man Battle Network Legacy Collection, Ghost Trick, Monster Hunter Rise: Sunbreak, Resident Evil 4 en Exoprimal behoren tot de games die zijn aangekondigd voor het schema van de show. Deze eerste drie zijn allemaal games op de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Capcom Spotlight zal u op de hoogte houden van de meest recente details over onze selectie voor 2023, dus houd het in de gaten!

Capcom Spotlight is een wereldwijd digitaal livestream-evenement dat de meest recente informatie over de geplande releases van Capcom naar fans over de hele wereld brengt. Tijdens dit evenement bieden we nieuwe details over onze aankomende producten.

De totale duur van de productie zal bijna 26 minuten bedragen.

Kinderen zouden niet aan alle games van de show moeten deelnemen, aangezien sommige games inhoud voor volwassenen bevatten.

Video link; https://www.youtube.com/watch?v=pR6WYjw5mlU 

Ad