Celeste – Farewell OST beschikbaar voor Pre-Order

Celeste  – Farewell OST beschikbaar voor Pre-Order

De Farewell DLC van Celeste is nog een eindje weg, fans kunnen op zijn minst de soundtrack proeven die bij het komende hoofdstuk hoort.

Lena Reine

Celeste componiste Lena Reine heeft het Celeste: Farewell soundtrack album geopend voor pre-order op Bandcamp. Uit de tracklist weten we dat de Farewell DLC van Celeste ten minste 13 nieuwe muziektracks aan de titel introduceert.

Hopelijk zijn we niet zo ver verwijderd van de officiële release!

Audio-time

In de tussentijd kunt u een paar voorbeeldtracks van het onderstaande album beluisteren:

Over Celeste

Help Madeline haar innerlijke demonen te overleven op haar reis naar de top van Celeste Mountain in deze superstrakke, handgemaakte platformgame van de makers van de multiplayer-klassieker, TowerFall.

De bedieningselementen zijn eenvoudig en toegankelijk – gewoon springen, vliegen en klimmen – maar met lagen van expressieve diepte om te beheersen, waarbij elke mislukking een les is. Bliksemsnelle respawns houden je klimmen terwijl je de mysteries van de berg ontdekt en de vele gevaren trotseert.

Dit is het, Madeline. Haal gewoon adem. Je kan dit.

  • Een verhalend, single-player avontuur zoals moeder dat vroeger maakte, met een charmante cast van personages en een ontroerend verhaal van zelfontdekking
  • Een enorme berg vol met meer dan 700 schermen met hardcore platformuitdagingen en sluwe geheimen
  • Brute B-side hoofdstukken om te ontgrendelen, gebouwd voor alleen de dapperste bergbeklimmers
  • Meer dan 2 uur originele muziek geleid door oogverblindende live piano en pakkende synth beats
  • Taart
Ad