Charles Martinet, Mario’s stem, zal de stem achter High Score op Netflix zijn

Charles Martinet, Mario’s stem, zal de stem achter High Score op Netflix zijn

De geliefde stem achter Nintendo’s iconische Mario, Charles Martinet, zal de verteller zijn van de aankomende High Score van Netflix.

Een documentaire over de geschiedenis van videogames.

Over High Score

De serie concentreert zich op de gouden eeuw van videogames en zal op woensdag 19 augustus beschikbaar zijn voor Netflix-abonnees.

video
play-rounded-fill

Video credits: IGN

High Score is een documentaireserie over de gouden eeuw van videogames, toen legendes – van Pac-Man tot Doom – tot leven kwamen.

Door vindingrijkheid en pure wilskracht hebben computerpioniers en visionaire artiesten van over de hele wereld de iconische werelden van Space Invaders, Final Fantasy, Street Fighter II, Mortal Kombat, Sonic the Hedgehog, MADDEN NFL en nog veel meer voortgebracht. Zonder regels of routekaarten verlegden zowel spelers als innovators de grenzen van het te verdienen geld, het verpletteren van rivalen en het winnen van harten.

Dit is het verhaal van het brein achter de pixels en hoe hun ongeëvenaarde innovatie bijna per ongeluk een miljardenindustrie heeft opgebouwd. High Score gaat in première op Netflix op 19 augustus 2020.

Ad