CinemaCon 2019 – Sonic The Hedgehog Movie – Trailers vertoond

CinemaCon 2019 – Sonic The Hedgehog Movie – Trailers vertoond

Het lijkt erop dat Paramount eindelijk de verwachte trailer heeft onthuld voor de aanstaande live-actie Sonic The Hedgehog-film op CinemaCon 2019 met fans die ze natuurlijk al wilden zien!

Inhoudsopgave (TOC)

Trailers?

Nou, ja en nee … Paramount heeft ze nog niet beschikbaar gemaakt. Maar we hebben beschrijvingen voor je;

De eerste trailer liet zien dat Sonic heel snel door een woestijn zoemde en vervolgens kalmeerde door de agent van James Marsden. Sonic is hier om de wereld te redden van Robotniks transformatorachtige robots met het nummer “Gangsters Paradise” op de achtergrond.

De tweede trailer toont Jim Carrey terwijl hij Dr. Ivo Robotnik speelt met een grote zwarte snor terwijl het liedje “Everybody Dance Now” op de achtergrond speelt. Zijn acteerwerk lijkt erg goed en zal opvallen in de film.

Sonic komt overeen met zijn uiterlijk in eerdere lekken. Hij zal ongeveer 4 voet lang zijn met gespierde benen en vacht vergelijkbaar met Detective Pikachu.

Lekken bevestigd

Deze beschrijvingen lijken goed te passen in het Reddit screening testlek van een paar weken geleden en een lek van Dreamcast Guy die beweerde de trailer met hem te hebben gezien met de melding dat “Gangsters Paradise” in de trailer zou spelen!