Cotton 30ste Anniversary website Live

Cotton 30ste Anniversary website Live

Success corporation heeft een speciale website geopend om de 30e verjaardag van de Cotton-serie te vieren.

Cotton series

De Cotton-serie van Shoot ‘Em Ups begon in maart 1991 met Cotton: Fantastic Night Dreams en een remaster van die titel Cotton Reboot! wordt in 2021 gelanceerd voor Japan en het Westen.

Afgezien van het delen van links over de remaster, bevestigt de 30th Anniversary-website ook opnieuw dat er ergens dit jaar een gloednieuwe inzending voor de serie zal worden uitgebracht.

Over Cotton Reboot

Cotton REBOOT, officieel gelicentieerde Nintendo Switch-game. Inclusief exclusieve handleiding in kleur en omkeerbare doos.

De favoriete shooter-mascotte van Japan wordt eindelijk wereldwijd uitgebracht als een prachtige HD-game met verbluffende graphics en geremixte soundtracks. Dit is de originele “Cute em ‘up”, en zal je vaardigheden testen en aan je hart trekken, want Cotton en haar vrienden zijn eindelijk terug in de ultieme viering van een van Japans meest geliefde gaming-mascottes.

Kies tussen de HD Reboot-modus of ga legitiem met de originele X68000-modus met pixel-perfecte graphics van de iconische Japanse homecomputer.