Custom spook emoji voor Luigi’s Mansion 3 op Twitter

Custom spook emoji voor Luigi’s Mansion 3 op Twitter

De langverwachte lancering van Mansion 3 van Luigi sluipt ons tegemoet en Nintendo of America heeft op Twitter een aangepaste spookachtige spook emoji voor fans gecreëerd.

Deze speciale emoji wordt geactiveerd als u een van de volgende hashtags op het sociale mediaplatform gebruikt: # LuigisMansion3, #LuigisMansion, #Luigi en #Gooigi. Mansion 3 van Luigi zal op 31 oktober aankomen voor de Nintendo Switch

Luigi’s Mansion 3 komt eraan!

Een ontspannen hoteluitje … Wat kan er misgaan?

Sluit je aan bij de laffe held Luigi op een spookachtige – en kleverige – zoektocht om Mario en vrienden te redden in Luigi’s Mansion 3 voor Nintendo Switch!

Jij en een vriend kunnen de buitenaardse verdiepingen van een spookhotel doorkruisen in lokale coöperaties, ondeugende geesten bestrijden en paranormale puzzels samen oplossen.

Een uitnodiging voor een chique hotelvakantie met Mario en co. – hoe kon Luigi een dergelijk aanbod weigeren? Deze droomvakantie verandert echter al snel in een nachtmerrie wanneer geesten amok beginnen te rennen en zijn koninklijke griezel King Boo Mario en vrienden in schilderijen opsluit!

Met de hulp van zijn oude vriend Professor E. Gadd en zijn nieuwste gadgets, moet Luigi opnieuw zijn angsten opzuigen om de slechte plannen van koning Boo te stoppen en zijn vrienden te redden.

Het zal je verbazen welke attracties er in dit hotel te vinden zijn! Van een restaurant met piratenthema tot een middeleeuws kasteel en zelfs … een piramide, elke verdieping van het hotel heeft zijn eigen unieke thema.

Werk een voor een door elke verdieping, terwijl je paranormale puzzels oplost en onderweg lastige geesten vecht.

Ad