Dark Horse en SEGA – Sonic The Hedgehog Encyclo-speed-ia boek

Dark Horse en SEGA – Sonic The Hedgehog Encyclo-speed-ia boek

Wil je de lange geschiedenis van de nalatenschap van Sonic the Hedgehog in handen hebben? Nou, je kunt er volgend jaar naar uitkijken!

Retailvermeldingen hebben onthuld dat Dark Horse en SEGA in juni 2021 een nieuw Sonic the Hedgehog Encyclo-speed-ia-boek publiceren. Het boek zal 256 pagina’s aan Sonic-geschiedenis bevatten waarin al zijn games tot nu toe worden verkend! </ p >

PS: voorlopig nog niet beschikbaar voor verzending naar Nederland.

Sonic the Hedgehog Encyclo-Speed-ia

Vier het 30-jarig jubileum van Sonic the Hedgehog met een historisch retrospectief met harde kaft in kleur waarin bijna alle optredens van de blauwe speedster in videogames worden verkend!

Duik diep in de uitgebreide kennis en uitvoerige details van elke game in het steeds groter wordende universum van Sonic, van de geliefde SEGA Genesis tot de meest hypermoderne videogameconsoles. Dit boekdeel laat geen middel onbeproefd achter en biedt een diepgaande blik op de personages, instellingen en verhalen van elk opwindend deel!

Dark Horse Books en SEGA presenteren de Sonic the Hedgehog Encyclo-Speed-ia – een onmisbaar boek voor elke fan van Sonic, jong of oud! Over de auteur Ian Flynn, ook bekend onder zijn internetmerk, de BumbleKing, is een Amerikaanse komische schrijver. Momenteel is hij de hoofdschrijver voor de IDW Publishing Sonic the Hedgehog-stripreeks. Flynn was eerder de hoofdschrijver van de Sonic the Hedgehog-stripreeks van Archie Comics en de verschillende spin-offs ervan. Zijn ambtstermijn begon in 2006 met Sonic the Hedgehog # 160, en duurde tot de strip werd geannuleerd in 2017. Hij heeft ook een aantal afleveringen geschreven voor het tweede seizoen van Sonic Boom en een aantal verhalen voor de videogame Sonic the Hedgehog. series en zijn spin-offs.

Ad