Dark Horse – The Art Of Super Mario Odyssey – Nieuwe Engelse Trailer

Dark Horse – The Art Of Super Mario Odyssey – Nieuwe Engelse Trailer

Overweeg je The Art of Super Mario Odyssey voor jouw verzameling te kopen? Nou zou je moeten … we hebben deze al zo lang in voorbestelling staan!

Maar om je nog meer te overtuigen, heeft Dark Horse een nieuwe trailer uitgebracht die verschillende pagina’s van het kunstboek gedetailleerd weergeeft.

video

Van schetsen van het trouwkostuum van Mario en Peach tot ontwerpdocumenten voor de Odyssey, fans zullen zeker iets vinden om van te houden!

Het boek zal deze week wereldwijd in het Engels worden verzonden als we de vermeldingen moeten geloven.

Over The Art of Super Mario Odyssey

Maak een wereldreisje over de hele wereld – en daarbuiten! – met dit begeleidende kunstboek naar de populaire videogame voor het Nintendo Switch-systeem!

In oktober 2017 veroverde Super Mario Odyssey de gamingwereld stormenderhand. Ontdek nu de kunst en expertise van het maken van een van Nintendo’s meest geliefde games!

Dit full-colour hardcover-volume klokt in op 368 pagina’s en biedt conceptart, voorlopige schetsen en aantekeningen van het ontwikkelteam, plus inzicht in enkele vroege ideeën die niet in de game zelf zijn gekomen! Verken de wereld van Super Mario Odyssey vanuit elke hoek, inclusief schermafbeeldingen, marketingmateriaal en meer, om dit fascinerende avontuur ten volle te waarderen

Ad