De ongekende geschiedenis van The Wonderful 101 met Liam Robertson

De ongekende geschiedenis van The Wonderful 101 met Liam Robertson

De Wonderful 101 krijgt misschien een geremasterde poort voor de Nintendo Switch en PlayStation 4, maar het origineel heeft nog steeds een eigen geschiedenis.

Sommige delen van de geschiedenis zijn niet algemeen bekend, maar dat is veranderd, dankzij Liam Robertson en zijn Did you know Gaming? YouTube-kanaal.

video
play-rounded-fill

Over The Wonderful 101

Neem in dit actiespel de controle over Wonder-Red en rekruteer tientallen doorgewinterde helden in je team – leid hen in de strijd als held nummer 101! Je kunt zelfs wanhopige burgers in machtige helden veranderen om je aantal te versterken. Overweldig de binnenvallende aliens die bekend staan ​​als de GEATHJERK met kracht in aantal – hoe meer helden je inschakelt, hoe krachtiger je aanvallen worden.

Breng je heldhaftige volgers samen in krachtige formaties, waaronder een zwaard en een pistool om indringers te vernietigen, en verdedig je tegen aanvallen door in een gelei te transformeren. Verander in een gigantische vuist, brug, ladder of zweefvliegtuig om puzzels op te lossen en de actievolle omgevingen te doorkruisen.

Zoek onwaarschijnlijke helden zoals Wonder-Bonsai, Wonder-Vender en Wonder-Toilet en gebruik hun vaardigheden om de naderende buitenaardse invasie te verslaan. Rekruteer meer helden voor je team en teken grote vormen om steeds krachtigere Unite Morphs te ontketenen! Pak speciale items genaamd O-Parts en gebruik ze om nieuwe vaardigheden en nieuwe Unite Morphs te kopen en te leren.

De game ondersteunt multiplayer voor maximaal vijf spelers in de Wonderful Missions-modus, waardoor de actie naar een nog grotere schaal wordt gebracht. Elke speler kan zijn eigen team van helden samenstellen en meedoen aan de strijd!

  • Voer het bevel over een enorme ploeg superhelden en verdedig de aarde tegen GEATHJERK
  • Van PlatinumGames, de studio achter veelgeprezen titels zoals MadWorld en Bayonetta
Ad