De spannende line-up van Capcom: een voorproefje van de Tokyo Game Show 2023

De spannende line-up van Capcom: een voorproefje van de Tokyo Game Show 2023

Samenvatting:

De Tokyo Game Show 2023 staat voor de deur en Capcom heeft zijn opwindende plannen voor het evenement onthuld. Het bedrijf is klaar om zowel fysiek als online zijn stempel te drukken en gameliefhebbers een scala aan spannende ervaringen te bieden. Het hoogtepunt van Capcom’s aanwezigheid is het speelbare uiterlijk van Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy, waardoor gamers de kans krijgen zich te verdiepen in boeiend rechtszaaldrama. Daarnaast is er een speciaal online evenement gepland met de laatste updates uit Capcom’s gaming-universum. Het online programma staat gepland voor 21 september en belooft een schat aan informatie.

De line-up van het evenement bevat een indrukwekkend scala aan spellen. Exoprimal biedt een avontuur door de ongetemde wildernis op verschillende platforms, terwijl Monster Hunter Now de spanning van de jacht naar mobiele apparaten brengt. Voor VR-enthousiastelingen biedt Resident Evil 4 VR Mode een meeslepende horrorervaring. De legendarische Street Fighter-serie gaat verder met Street Fighter 6, dat snelle gevechten belooft.

Bovendien vervaagt de Tokyo Marui x Resident Evil Collaboration Shooting Range de scheidslijnen tussen gamen en realiteit. Exclusieve merchandise is verkrijgbaar in de e-Capcom Tokyo Game Show Store en biedt de kans om het evenement te herdenken met unieke verzamelobjecten.

De Tokyo Game Show 2023 staat gepland van 21 september tot 24 september in de Makuhari Messe in Chiba, Japan. De plannen van Capcom beloven een onvergetelijk game-extravaganza, dat liefhebbers van over de hele wereld aantrekt. Noteer dit spannende evenement in uw agenda!


Capcom op Tokyo Game Show 2023

Terwijl de verwachting toeneemt, maken gameliefhebbers over de hele wereld zich op voor de komende Tokyo Game Show in 2023. Capcom, een gerenommeerde naam in de game-industrie, heeft het opwindingsniveau verhoogd door een voorproefje van zijn plannen voor het evenement te onthullen. In dit artikel gaan we dieper in op de opwindende line-up en het schema dat Capcom heeft onthuld, inclusief enkele van de langverwachte game-releases en speciale evenementen.

Capcom’s plannen voor de Tokyo Game Show in 2023

Capcom is helemaal klaar om aanwezig te zijn op de Tokyo Game Show in 2023, en fans hebben reden om enthousiast te zijn. Het bedrijf heeft zijn deelname aan zowel fysieke als online domeinen strategisch geschetst, om ervoor te zorgen dat gamers de kans krijgen om het beste van het aanbod van Capcom te ervaren.

Hoogtepunt: Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy Speelbaar uiterlijk

Een van de belangrijkste hoogtepunten van Capcom’s aanwezigheid op de Tokyo Game Show is de mogelijkheid voor gamers om praktijkervaring op te doen met de langverwachte Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy. Deze iconische serie, bekend om zijn meeslepende rechtszaaldrama en intrigerende mysteries, zal zijn stempel drukken op de gamevloer.

Speciaal online evenement van Capcom

Capcom beperkt zijn inzet niet alleen tot het fysieke evenement. Het bedrijf maakt zich op om een ​​speciaal online programma te hosten dat als platform zal dienen om het laatste nieuws, updates en inzichten over Capcom’s gaming-universum te delen. Deze vooraf opgenomen stream belooft een schat aan informatie te worden voor de gaminggemeenschap.

Informatie over geplande online evenementen

Markeer 21 september om 23:00 tot 23:50 JST in uw agenda, want het online speciale programma van Capcom wordt uitgezonden als onderdeel van de Tokyo Game Show Online. Stem af op de nieuwste primeur, rechtstreeks van de experts achter enkele van je favoriete games.

Spannende speelbare games tijdens het evenement

De line-up van Capcom voor de Tokyo Game Show is ronduit spectaculair. Bezoekers kunnen zich verheugen op een scala aan spannende en meeslepende game-ervaringen op verschillende platforms.

Apollo Justice: Ace Attorney-trilogie

De veelgeprezen Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy zal beschikbaar zijn om te spelen op PS4, Xbox One, Switch en pc. Kruip in de schoenen van een advocaat en ontrafel ingewikkelde zaken in dit meeslepende juridische drama.

Exoprimaal

Exoprimal belooft een meeslepend avontuur op PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One en pc. Ga op reis door een wereld van ongetemde wildernis, ontdek geheimen en ga uitdagingen aan die je overlevingsvaardigheden op de proef zullen stellen.

Monsterjager nu

Voor liefhebbers van mobiel gamen brengt Monster Hunter Now de spanning van de jacht naar iOS- en Android-apparaten. Dompel jezelf onder in de wereld van epische gevechten tegen formidabele wezens.

Resident Evil 4 VR-modus

Overlevingshorror krijgt een nieuwe dimensie met Resident Evil 4 VR Mode voor PS VR2. Ervaar de intensiteit van het spel als nooit tevoren terwijl je navigeert door een wereld die geplaagd wordt door onuitsprekelijke verschrikkingen.

Straatvechter 6

De legendarische Street Fighter-serie gaat verder met Street Fighter 6, beschikbaar op PS5, Xbox Series, PS4 en pc. Neem deel aan snelle gevechten en ontketen krachtige combo’s en kenmerkende bewegingen.

Tokyo Marui x Resident Evil Collaboration-schietbaan

Ervaar een unieke cross-over op de Tokyo Marui x Resident Evil Collaboration Shooting Range. Dompel jezelf onder in een interactieve opname-ervaring die de wereld van gaming en realiteit combineert.

Exclusieve merchandise in de e-Capcom Tokyo Game Show Store

Voor degenen die een stukje van de opwinding mee naar huis willen nemen, biedt de e-Capcom Tokyo Game Show 2023 Special Store een breed scala aan exclusieve merchandise. Herdenk het evenement met speciale samenwerkingsitems en unieke verzamelobjecten.

Evenementgegevens en datums

De Tokyo Game Show 2023 vindt plaats van 21 september tot 24 september in de Makuhari Messe in Chiba, Japan. Deze vierdaagse extravaganza belooft een onvergetelijke ervaring voor gameliefhebbers van over de hele wereld.

Conclusie

Met de onthulling door Capcom van zijn plannen voor de Tokyo Game Show in 2023 heeft de opwinding onder gamers nieuwe hoogten bereikt. Van speelbare game-optredens tot online evenementen en exclusieve merchandise, Capcom is helemaal klaar om gameliefhebbers een meeslepende en opwindende ervaring te bieden. Markeer uw agenda’s en maak u klaar om deel uit te maken van dit gaming-extravaganza!

Veelgestelde vragen
  • V1: Wat is het hoogtepunt van Capcom’s aanwezigheid op de Tokyo Game Show 2023?
    • A: Het hoogtepunt is het speelbare uiterlijk van Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy, waardoor gamers het juridische drama zelf kunnen ervaren.
  • V2: Wanneer is het online speciale programma van Capcom gepland tijdens de Tokyo Game Show?
    • A: Het programma wordt uitgezonden op 21 september van 23:00 tot 23:50 JST.
  • V3: Op welke platformen zal Exoprimal beschikbaar zijn?
    • A: Exoprimal is beschikbaar op PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One en pc.
  • V4: Wat is de Tokyo Marui x Resident Evil Collaboration-schietbaan?
    • A: Het is een interactieve schietbaan die de wereld van gamen en de realiteit combineert en bezoekers een unieke ervaring biedt.
  • V5: Waar en wanneer vindt de Tokyo Game Show 2023 plaats?
    • A: Het evenement vindt plaats op de Makuhari Messe in Chiba, Japan, van 21 september tot 24 september.