De wens van een terminale kankerpatiënt is vervuld!

De wens van een terminale kankerpatiënt is vervuld!

Chris Taylor, ook bekend als SpookyWoobler op Twitter, is gediagnosticeerd met terminale kanker. De artsen vertelden hem dat hij nog maar een paar maanden te leven heeft.

Ja sorry, dit is niet je typische intro voor een van onze items, maar blijf alsjeblieft lezen het verhaal is hartverwarmend.

Het verhaal

Vorige week uitte Chris zijn angst op Twitter dat hij niet in staat zal zijn om de kanker lang genoeg te bestrijden om Super Smash Bros. Ultimate te spelen wanneer deze op 7 december uitkomt.

Iets meer dan een week later, nadat de community het woord van zijn wens om het spel te spelen uitsprak, bevestigde Chris op Twitter dat “twee Nintendo-vertegenwoordigers neerstreken met de E3-demo van Smash Ultimate”, en hij “het kon spelen voor 3 uur “. Een plaatselijke vriend, zijn broer en zijn moeder waren daar om met hem te spelen.

Het is goed om te zien dat de gaming community (wauw jongens) en Nintendo deden wat ze konden, het geloof in de mensheid is enigszins hersteld! Dit is wat de gaming familie / community altijd zou moeten zijn!

PS aan Chris zelf; we hopen dat je Super Smash Bros. Ultimate net zoveel hebt genoten als je had gehoopt … en weet dat we allemaal een beetje jaloers zijn! Jammer dat je de demo niet kon houden, maar toch, hoe vet!

Ad