De wonderlijke wereld van Sanrio bezoekt Animal Crossing: Pocket Camp

De wonderlijke wereld van Sanrio bezoekt Animal Crossing: Pocket Camp

Sta op en schijn Pocketcampers! Het is de dageraad van weer een stralende dag voor de mobiele game Animal Crossing: Pocket Camp.

Sanrio®, het wereldwijde lifestyle-merk dat vooral bekend staat om zijn popiconen zoals Hello Kitty®, Aggretsuko ™ en Keroppi ™, brengt opnieuw de vriendschap, vriendelijkheid en schattigheid van zijn personages naar Animal Crossing: Pocket Camp. 

Vanaf 25 maart om 23.00 uur PT tot 9 mei om 22.59 uur PT, het Sanrio Characters Collection 2021 in-game-evenement zal Sanrio-personage-items naar de campings van spelers brengen. Terwijl ze genieten van ontspanning en recreatie in de gastvrije “buitenwereld” -omgeving van de game, kunnen fans ook genieten van leuke verrassingen met Sanrio-thema! Je kunt hier een nieuwe video over het in-game-evenement bekijken.

Sanrio-inhoud

Vanaf nu tot het einde van het in-game-evenement kunnen spelers de volgende toevoegingen aan het spel ervaren:

  • Alle spelers die tijdens de evenementperiode inloggen, kunnen een gratis Sanrio Characters-klok in-game-item ontvangen door op het cadeau-pictogram te tikken.
  • Spelers kunnen Leaf Tickets inwisselen voor een nieuw gelukskoekje met Sanrio-thema in de Fortune Cookie Shop, waarbij elke gelukskoekje de speler een van de 10 verschillende Sanrio-items biedt.
  • Spelers kunnen Sanrio-cadeaus maken om naar hun vrienden te sturen, die vrienden willekeurig belonen met een van de vele speciale Sanrio-uchiwa-fans met karakterthema. Er is een verscheidenheid aan fans om te verzamelen met fan-favoriete Sanrio-personages, waaronder Cinnamoroll ™, Hello Kitty®, Aggretsuko ™ en nog veel meer!

Maar dat is niet alles. Fans kunnen zich verheugen op nog meer Sanrio-personage-thema-inhoud om te verzamelen in Animal Crossing: Pocket Camp tussen 25 maart en 9 mei, inclusief de terugkeer van schattige beloningen van het eerste Sanrio Characters Collection-in-game-evenement in 2019, met favoriet bij fans karakters zoals Hello Kitty®, My Melody ™, Little Twin Stars ™, Keroppi ™, Cinnamoroll ™ en Pompompurin ™.

Spelers zullen op de hoogte moeten blijven voor meer informatie over zowel nieuwe als terugkerende content met Sanrio-personages die de komende weken aan de game wordt toegevoegd!

Ad