DeNA – Nieuw smartphone Pokemon-spel in 2020

DeNA – Nieuw smartphone Pokemon-spel in 2020

Ontwikkelaar DeNA heeft een nieuwe samenwerking met The Pokemon Company aangekondigd om een “een nieuw en opwindend” Pokemon-spel voor smartphones te maken.

Zoals onthuld in de briefing van de financiële resultaten van mei 2019, is deze nieuwe titel gepland om ergens te lanceren binnen het huidige fiscale jaar, dat eindigt op 31 maart 2020.

Pokemon 2020

Afgezien daarvan is er niets bekend over waar het spel over gaat, noch precies wanneer het zal worden uitgebracht. Het is mogelijk dat dit het veronderstelde nieuwe mobiele spel is waarvoor de Pokemon Company in dienst nam, maar dit is allemaal speculatie totdat meer details naar boven komen.

Deze nieuwe Pokemon-titel markeert de zesde game die voortkomt uit de samenwerking van DeNA met Nintendo, waaronder de zeer succesvolle Fire Emblem Heroes, evenals de komende Mario Kart Tour.

Het toevoegen van The Pokemon Company aan de mix, vooral met hun eigen geweldige staat van dienst voor mobiele games, is op zijn zachtst gezegd een behoorlijk opwindend vooruitzicht.