Detective Pikachu – Audities laten veel Pokemon zien

Detective Pikachu – Audities laten veel Pokemon zien

Ryan Reynolds, aka Detective Pikachu in de Pokemon: Detective Pikachu-film heeft een video geüpload met de cast van een aantal leuke Pokemon die worden uitgelicht.

You should have seen the audition room when we were done….

video

Over Detective Pikachu

Het verhaal begint wanneer aasdetective Harry Goodman op mysterieuze wijze vermist wordt, wat zijn 21-jarige zoon Tim ertoe brengt om uit te zoeken wat er is gebeurd.

Helpen bij het onderzoek is de voormalige Pokémon-partner van Harry, rechercheur Pikachu: een hilarisch wijze krakende, aanbiddelijke superspeurder die zelfs voor zichzelf een raadsel is. Omdat ze ontdekken dat ze op een unieke manier zijn uitgerust om met elkaar te communiceren, slaan Tim en Pikachu hun krachten op een spannend avontuur om het verwarde mysterie te ontrafelen.

Op zoek naar aanwijzingen samen door de neonverlichte straten van Ryme City – een uitgestrekte, moderne metropool waar mensen en Pokémon zij aan zij leven in een hyper-realistische live-actie wereld – ze ontmoeten een diverse cast Pokémon-personages en ontdekken een schokkende een plot dat deze vreedzame co-existentie zou kunnen vernietigen en het hele Pokémon-universum zou bedreigen.

Exclusieve Trading card

In andere Pokemon: Detective Pikachu-nieuws heeft de Pokemon Company een speciale Pokemon Trading Card Game-promotiekaart aangekondigd die beschikbaar zal zijn in je plaatselijke bioscoop tijdens het openingsweekend van Detective Pikachu.