Devolver Direct – 11 Juli herinnering

Devolver Direct – 11 Juli herinnering

Devolver Digital heeft de datum bepaald voor hun jaarlijkse Devolver Direct-presentatie. De digitale showcase wordt gehouden via Twitch op 11 juli om 12.00 uur Pacific Time.

Het belooft nieuwe gameplay-trailers, onthullingen en andere aankondigingen, vermoedelijk geleverd met alle gebruikelijke waanzin waar hun presentaties bekend om zijn geworden.

Over Devolver Direct 2020

Te midden van baanbrekende digitale showcases van een nieuw niveau, wil Devolver Digital de lat voor overschatte marketingvideo’s met de Devolver Direct van dit jaar op 11 juli om 12.00 uur Pacific US-tijd verhogen. Het zevende beste indie-gamelabel komt opnieuw op de proppen en ruikt echt hard met een live vooraf opgenomen presentatie op Twitch en Steam.

De showcase van dit jaar zet de traditie van overbeloftes voort met nieuwe onthullingen van games, onthullingen van gameplay, aankondigingen van releasedatum en speciale gasten uit de branche om deze belangrijke marketingbulletins in te luiden. En het is bijna allemaal gameplay, want dat is wat de jongeren van vandaag eisen.

Het verbazingwekkende misbruik van marketingbudget zal eindigen met een paar verrassingen en gamedemo’s die kunnen worden gespeeld door de ongewassen massa’s, waaronder Carrion, Disc Room en een onaangekondigde game. Misschien ook een andere game, die echt kan zien waar dit allemaal toe leidt.