Digimon Con 2023 – 11 Februari

Digimon Con 2023 – 11 Februari

De Digimon-franchise beleefde zijn allereerste feest in 2022, wat ook het allereerste jaar was. De conventie die bekend staat als Digimon Con werd in de maand februari georganiseerd door Bandai Namco. Bandai Namco zal dit jaar een breed scala aan materiaal presenteren op Digimon Con; desalniettemin zullen de aankondigingen die het bedrijf zal doen zeker het meest fascinerende deel van de conventie zijn.

Het komende jaar zal niet anders zijn. Bandai Namco heeft onthuld dat de Digimon Convention volgend jaar zal terugkeren. Het bedrijf heeft gezegd dat er op een later tijdstip meer informatie zal worden vrijgegeven, maar tot nu toe hebben ze zojuist geverifieerd dat er nieuwe videogamespecificaties zullen zijn. Op 11 februari, om acht uur ‘s avonds Eastern Time, vindt de Digimon Con plaats en kunnen fans al het nieuws ontdekken dat er is.

De DIGIMON CON is begonnen en brengt liefhebbers van Digimon van over de hele wereld samen! Vanaf 12 februari 2023 beschikbaar om te streamen op YouTube!

Wat is DIGIMON CON?

De DIGIMON CON van dit jaar wordt een viering van alles wat met Digimon te maken heeft! We werken er hard aan om JOU, onze trouwe fans van over de hele wereld die Digimon al zoveel jaren steunen, te voorzien van een verscheidenheid aan materiaal dat zowel vermakelijk als opwindend is.

Wanneer is DIGIMON CON?

Dit evenement vindt plaats op zondag 12 februari 2023 om 10.00 uur JST.

Op 11 februari 2023 om 17:00 uur Pacific Standard Time

Zaterdag 11 februari 2023 om acht uur ‘s avonds EDT