Digimon Survive Anime Expo 2022 – 2 Juli 2022

Digimon Survive Anime Expo 2022 – 2 Juli 2022

Bandai Namco heeft meer informatie onthuld over een aanstaande Digimon Survive-webcast.

Deze livestream is gepland op 2 juli om 13.30 uur PT op Anime Expo 2022. Habu Kazumasa, de producent van Digimon Survive, zal aanwezig zijn en vragen van fans over de game beantwoorden. Vragen in het Engels kunnen worden verzonden.

Over Digimon Survive

Dit is een overlevingsverhaal dat zich afspeelt in een vreemd nieuw universum.

Om de 25e verjaardag van de Digimon-anime te herdenken, introduceert Digimon Survive een gloednieuw avontuur dat zich afspeelt in een mysterieus universum, met personages gecreëerd door Uichi Ukumo en muziek van de legendarische Tomoki Miyoshi.

In Digimon Survive gaat een nieuwe groep studenten, onder leiding van Takuma Momozuka, verdwaald op een schoolkampeerreisje en worden ze naar een bizarre nieuwe wereld gestuurd vol monsters en gevaar.

De acties van spelers tijdens het spel zullen de groei van hun monstervrienden en de uiteindelijke conclusie beïnvloeden terwijl ze zich een weg terug naar huis vechten door een geanimeerde wereld van uitdagende beslissingen en dodelijke gevechten. De gevechten van de game worden uitgevochten in 2D, in een meer traditioneel SRPG-formaat.

Belangrijkste functies

  • Prachtige graphics in anime-stijl
  • Een donkerder verhaal over overleven en vriendschap dat groeit als reactie op de beslissingen en acties van de speler
  • Neem deel aan tactische RPG-gevechten met meer dan 100 Digimon.
Ad