Donkey Kong Country Returns op Nvidia Shield in China

Donkey Kong Country Returns op Nvidia Shield in China

Nvidia en Nintendo hebben Donkey Kong Country Returns, een Wii-game, op Nvidia Shield op het vasteland van China uitgebracht.

video

De release kwam uit het niets omdat er van tevoren geen aankondiging was gedaan. Donkey Kong Country Returns vereist 3,19 GB ruimte om te downloaden op Nvidia Shield.

Over Donkey Kong Country Returns

Donkey Kong Country Returns biedt de populaire side-scrolling-ervaring waar de serie om bekend staat, samen met nieuwe levels, spectaculaire graphics en extra diepte aan gameplay, dankzij volledig 3D-omgevingen – die zeker zowel fans als nieuwe series zullen verrassen.

Spring, race en rol je weg over Donkey Kong Island op een zoektocht om DK’s geliefde bananenham te redden van de lastige Tiki Tak-stam. Stomp op vijanden, pak bananenbladeren en rijd met raketten, neushoorns en nog veel meer in klassieke 2D-platformgame, vol met spectaculaire scènes en lastige valstrikken. Gebruik de speciale vaardigheden van beide personages om allerlei obstakels te overwinnen en verken elke etappe naar de volwaardige Diddy op de schouders van DK en gebruik zijn Barrel Jet om ze beide over grote gaten te laten zweven, of rol naar hartenlust en vertrappel alles op je pad .

Speel het hele spel samen als het geweldige tweetal, DK en Diddy, door samen te werken met een vriend in dezelfde kamer. Pel de tegenstanders met Diddy’s Peanut Popgun en zweef met zijn Barrel Jet, of gooi slechteriken in onderhandeling met Donkey Kong’s Ground Pound. De grote man kan zelfs een barrel-roll doen!

Houd ze bewaard voor verzamelobjecten terwijl je door de jungle scheurt, over stranden en daarbuiten. Pak de letters die K-O-N-G spellen en pak puzzelstukken verborgen in elke fase om extra inhoud te ontgrendelen, zoals super stoere trofeëniveaus. Ontgrendel en verover elk van deze speciale podia en wacht een gloednieuwe verrassing!

  • Sluit je aan bij Donkey Kong, Diddy Kong en de rest van de bende in een klassieke 2D-platformgame
  • Speel alleen of met een nabije vriend in een coöperatieve multiplayer
  • Houd ze gepeld voor verzamelobjecten terwijl je door de jungle scheurt, over stranden en verder!
Ad