DOOM Eternal Original Soundtrack – Binnenkort beschikbaar voor online streaming

DOOM Eternal Original Soundtrack – Binnenkort beschikbaar voor online streaming

Id Software heeft bevestigd dat de originele soundtrack van de DOOM Eternal de komende weken naar streamingplatforms zoals Spotify, iTunes en meer gaat.

Ondertussen hebben degenen die de collector’s edition van de game op andere platforms bezitten, al toegang.

Over DOOM Eternal

De legers van de hel zijn de aarde binnengevallen. Word de Slayer in een epische campagne voor één speler om demonen over verschillende dimensies te overwinnen en de uiteindelijke vernietiging van de mensheid te stoppen.

Het enige waar ze bang voor zijn … ben jij.

Ervaar de ultieme combinatie van snelheid en kracht in DOOM Eternal – de volgende sprong in push-forward, first-person gevechten.

Dreigingsniveau slayer maximaal

Gewapend met een op de schouder gemonteerde vlammenwerper, een intrekbaar aan de pols gemonteerd mes, verbeterde wapens en mods en vaardigheden, ben je sneller, sterker en veelzijdiger dan ooit.

Unholy Trinity

Neem wat je nodig hebt van je vijanden: Glory kill voor extra gezondheid, verbrand voor bepantsering en kettingzaag demonen om munitie in te slaan om de ultieme demon-moordenaar te worden.

Voer Battlemode in

Een nieuwe 2 tegen 1 multiplayer-ervaring. Een volledig bewapende DOOM Slayer neemt het op tegen twee door spelers bestuurde demonen en vecht het uit in een best-of-five ronde wedstrijd van intense first-person gevechten.

Ad