DOOM Eternal – The Ancient Gods: Part One

DOOM Eternal – The Ancient Gods: Part One

Gamescom heeft onthuld dat DOOM Eternal dit najaar een uitbreidingscampagne krijgt.

Je overwinning op de hordes van de hel heeft de aarde gespaard van een gevaarlijk, door demonen geteisterd lot, maar het redden van de mensheid heeft het delicate machtsevenwicht in de hemel verstoord.

Word opnieuw de DOOM Slayer en zet alles recht in DOOM Eternal’s eerste singleplayeruitbreiding, The Ancient Gods, Part One.Je oorlog is nog niet voorbij … DOOM Eternal’s eerste campagne-uitbreiding, The Ancient Gods: Part One – beschikbaar in oktober 20, 2020.

video

The Ancient Gods: Part One

Reis naar voorheen onbekende rijken van het DOOM-universum en ga een nieuwe uitdaging aan wanneer The Ancient Gods, Part One later dit jaar uitkomt voor DOOM Eternal.Deze DLC-uitbreiding maakt deel uit van de Year One Pass, die is opgenomen in de DOOM Eternal Deluxe Edition en digitaal te koop.

We hebben binnenkort meer te delen over dit spannende nieuwe hoofdstuk, dus houd het op slot voor de Slayers Club voor het laatste nieuws over The Ancient Gods en alles wat met DOOM te maken heeft!

Dus we kunnen zeker een deel twee hiervan verwachten …

Houd er rekening mee dat dit op 20 oktober wordt uitgebracht, hoewel we nog steeds niet weten wanneer het basisspel op Nintendo Switch voor het basisspel wordt uitgebracht.