Doom’s Happy New Horizons

Doom’s Happy New Horizons

In 2020 waren er verdomd geweldige videogames op alle platforms. Maar we hadden ook de buzz rond de release van Animal Crossing: New Horizons en DOOM Eternal.

Voor degenen die het in 2020 hebben gemist; Beide games hadden dezelfde releasedatum en dankzij het internet verscheen al snel een stortvloed aan memes en door fans gemaakte artwork om diezelfde gelegenheid te vieren.

En dat ging zo door, want het lijkt erop dat het socialemediateam met het officiële DOOM Twitter-account meedeed aan het plezier en een schattige foto plaatste van Doom Guy en Isabelle die elkaars hand vasthielden met het onderschrift ‘Happy New Horizons’.

DOOM GUY FOR SMASH

Natuurlijk staat het commentaargedeelte vol met Super Smash Bros. Ultimate-wensen en dergelijke, en hoewel dat geweldig zou zijn, want we willen allemaal wat Smash Hell verhogen.

Het is nog mooier om te zien dat zo’n enorme franchise internetfaam weet te verwerven met zo’n (een simpele maar) effectieve foto om het begin van een nieuw jaar op een leuke manier te vieren.

Nintendo als Nintendo, vooral als het om iets online gaat, heeft op de typische manier (nog) niets gedaan. Als ze geen interactie hebben, hoop ik dat ze dit op zijn minst opmerken en misschien met opzet doen, want na Steve en Sephiroth … zou het een beetje logisch zijn om DOOM-man in Smash te hebben.

Ad