Doug Bowser – Nintendo zal virtueel aanwezig zijn tijdens E3 2021

Doug Bowser – Nintendo zal virtueel aanwezig zijn tijdens E3 2021

Doug Bowser, president van Nintendo of America, bevestigde dat Nintendo ‘s avonds klaar zal zijn voor het virtuele E3 2021-evenement dat in juni zal plaatsvinden.

Mr. Bowser zei dat hij ernaar uitkijkt om in juni weer bij de rest van de game-industrie te zijn en dat ze het virtuele formaat ‘leuk en boeiend’ zullen maken. Het zal interessant zijn om te zien welke Switch-software, en misschien wel hardware, het bedrijf dit jaar klaar zal hebben om aan fans te laten zien tijdens de huidige aanhoudende coronaviruscrisis.

E3 2021 – online. Interactief. Wereldwijd. => Game On

Evolutionaire toegang

E3 2021 omarmt de toekomst en presenteert de videogame-industrie met een volledig virtueel evenement dat iedereen, overal zal betrekken.

Ontworpen voor jou

Met live persconferenties en een vier dagen durende videostream geeft het virtuele formaat van de E3 2021 je ongekende toegang tot het belangrijkste evenement in de videogame-industrie.

Waar u ook bent

In 2021 komt E3 naar je toe. Het evenement van dit jaar zal een vernieuwde en hypergeëngageerde digitale ervaring zijn, die de weg effent voor zoveel meer in 2022 en daarna.

E3 is ‘s werelds belangrijkste evenement voor computer- en videogames en aanverwante producten. De show is eigendom van en wordt beheerd door de ESA, de Amerikaanse handelsvereniging die zich toelegt op het vervullen van de zakelijke en publieke behoeften van bedrijven die interactieve games voor videogameconsoles, handhelds, personal computers en internet ontwikkelen en publiceren. Ga voor meer informatie naar www.e3expo.com of volg E3 op Facebook @ E3Expo of Twitter @ E3.