Dr. Mario World – 10 Juli 2019 op mobiel

Dr. Mario World – 10 Juli 2019 op mobiel

Nintendo heeft de officiële lanceringsdatum voor Dr. Mario World op mobiel onthuld en nieuw promotiemateriaal gepubliceerd.

video
play-rounded-fill

De aankondiging is oorspronkelijk gedaan via Twitter en bevestigt dat deze nieuwe mobiele toegang tot de Dr. Mario-serie op 10 juli dit jaar voor Android en IOS wordt gelanceerd.

Daarnaast heeft Nintendo een officiële website voor de game geopend en een aantal nieuwe trailers uitgebracht die dit in actie laten zien.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Dr. Mario World

Gebruik je puzzelvaardigheden om vervelende virussen te elimineren!

Combineer capsules met virussen en zie ze verdwijnen! Koppel eenvoudig drie objecten van dezelfde kleur verticaal of horizontaal om ze te verwijderen.

Neem de tijd, want de configuratie van elk puzzlingstadium van virussen moet worden verholpen met een beperkt aantal capsules.

Maak kennis met de wereld van virussen met Dr. Mario en vrienden!

Een kleurrijke cast van virussen heeft de wereld van Dr. Mario in paniek!

Dr. Mario en vrienden hebben labjassen aangebracht en capsules gepakt! Nu zijn ze klaar om die weerbarstige virussen te elimineren.

Honderden podia over veel verschillende werelden moeten worden bespaard, met nieuwe werelden die op regelmatige basis komen!

Speel samen met vrienden en familie over de hele wereld!

Je bent hier niet alleen voor – stuur en ontvang stamina-gevende harten om te gebruiken in de toneelmodus! Laat dan zien hoe je de puzzel opmaakt. In versus-modus kun je anderen uitdagen voor een een-op-een confrontatie!

Ad