Dr. Mario World – Binnenkort nieuwe stages

Dr. Mario World – Binnenkort nieuwe stages

Dr. Mario World voor mobiele apparaten krijgt binnenkort nieuwe fasen toegevoegd. Deze niveaus zijn vermoedelijk afkomstig uit World 9 Area 2 en omvatten stadia 341 tot en met 360.

Er wordt gedacht dat er geen nieuwe artsen aanwezig zijn, maar we zullen proberen u op de hoogte te houden als dit verandert.

video

Wat te verwachten?

  • [Stage Mode] Er is een nieuw gebied toegevoegd aan World 9. Het heeft 20 nieuwe niveaus (fasen 341 tot 360). Als je deze wist, krijg je het volgende als beloning: Personeelsbewijs x1 (geen einddatum)
  • [Evenementen] Voor een beperkte tijd, Vliegen? Blokken zijn te vinden in de Stage-modus. Wis fasen met één om verschillende beloningen te verdienen (beschikbaar tot 25 november)
  • [Evenementen] Een nieuw evenement is nu live: verzamel Clear Stars! Terwijl het loopt, kun je verschillende beloningen ontvangen door duidelijke sterren te verzamelen (beschikbaar tot 28 november)
  • [Inlogbonus] Als compensatie voor het probleem dat de Tier-bonussen heeft beïnvloed, kunnen alle spelers die voor 21 november begonnen te spelen nu het volgende claimen als speciale inlogbonus: Staff Ticket x1 (beschikbaar tot 4 december)