Dr. Mario World (iOS and Android) eindigt op 31 oktober

Dr. Mario World (iOS and Android) eindigt op 31 oktober

Nintendo heeft bevestigd dat de iOS- en Android-smartphonegame Dr. Mario World op 31 oktober wordt stopgezet.

Nintendo bedankte de fans die de game speelden en koesterde een Dr. Mario-community. Nintendo heeft gezegd dat na de verwijderingsdatum een ​​deel van je spelersgeschiedenis zal worden onthouden op een website met de titel Dr. Mario World Memories, die de game en zijn geschiedenis zal herdenken.

Je kunt er echter voor kiezen om je spelersgeschiedenis te verwijderen als je dat wilt.

Kennisgeving einde service

Bedankt voor het spelen van de Dr. Mario World-game.

De service van de Dr. Mario World-game eindigt op 1 november 2021 (ma). We willen iedereen die de game heeft gespeeld sinds de service op 10 juli 2019 van start gaan, hartelijk bedanken.

Einddatum en -tijd van de service: 1 november 2021 (ma) om 06.00 uur (UTC)

Bovendien zijn diamanten vanaf 28 juli 2021 (woensdag) niet meer te koop.

Na het einde van de service

Als je de Dr. Mario World-game start nadat de service van de game is afgelopen, wordt er een melding weergegeven dat de service is beëindigd en kun je de game niet meer spelen. spelersgeschiedenis in Dr. Mario World Memories, een webpagina die beschikbaar komt nadat de service van de game is afgelopen.

Om de levering van de Dr. Mario World Memories-service mogelijk te maken, wordt een deel van je spelersgeschiedenis op de server opgeslagen, zodat ernaar kan worden verwezen in Dr. Mario World Memories. Als je je spelersgeschiedenis wilt verwijderen, ga alsjeblieft naar Opgeslagen gegevens verwijderen in de app en verwijder je opgeslagen gegevens

Meer informatie over het einde van de service

Controleer de kennisgevingen in de game voor details over andere processen die van kracht zijn voor het einde van de service van de game.