Dr. Mario World – Launch trailer legt de basics uit

Dr. Mario World – Launch trailer legt de basics uit

Om de recente lancering van Dr. Mario World te vieren, heeft Nintendo de officiële lanceringstrailer voor de nieuwe mobiele titel vrijgegeven.

video
play-rounded-fill

De basis onder de knie krijgen

De nieuwste promo doorloopt een aantal basisprincipes en verkent de belangrijkste functies van de puzzelspel, inclusief de robuuste singleplayermodus en online mogelijkheden.

Gebruik je puzzelvaardigheden om vervelende virussen te elimineren!

  • Combineer capsules met virussen en zie ze verdwijnen! Koppel eenvoudig drie objecten van dezelfde kleur verticaal of horizontaal om ze te verwijderen.
  • Gelukkig hebben Dr. Mario en vrienden virusvretende vaardigheden en kun je overgebleven halve capsules gebruiken om strategisch nul in te zetten op bijzonder bemoeizuchtige virussen.
  • Neem de tijd, want elke raadselachtige configuratie van virussen moet worden gewist met een beperkt aantal capsules. Blijf kalm om je aanpak te plannen en je verliest de wereld van Dr. Mario’s virussen in een mum van tijd!

Paging Dr. Mario!

  • Een kleurrijke cast van virussen heeft de wereld van Dr. Mario in paniek! Dr. Mario en vrienden hebben labjassen aangebracht en capsules gepakt! Nu zijn ze klaar om die weerbarstige virussen te elimineren.
  • Dr. Mario is niet de enige die op afroep is – Dr. Peach, Dr. Bowser en anderen hebben dienst. Personeel met assistenten zoals Goomba, Koopa Troopa en Buzzy Beetle om uw artsen te helpen met extra vaardigheden.
  • Artsen en assistenten hebben verschillende vaardigheden om virussen te verbreken, dus experimenteer om een ​​combinatie te vinden die past bij jouw stijl en tempo.
  • Honderden levels over veel verschillende werelden staan ​​voor u klaar om te redden! Nieuwe werelden, nieuwe artsen en meer zullen op regelmatige basis worden geleverd.

Speel samen met vrienden en familie over de hele wereld!

  • Je bent hier niet alleen voor – stuur en ontvang stamina-gevende harten om te gebruiken in de toneelmodus! Laat dan zien hoe je de puzzel opmaakt.
  • In versus-modus kun je de intensiteit van je virusaanval verhogen door anderen uit te dagen naar een één-op-één confrontatie, zonder harten te gebruiken!
  • Vind de juiste combinatie van arts en assistenten en streef naar online overwinning om gevechtspunten te verdienen en uw niveau te verhogen!

Dr. Mario World is nu beschikbaar als een gratis download voor iOS- en Android-apparaten via respectievelijk de App Store en Google Play.

Ad