Dr. Mario World – Mogelijkheden personages en assistenten trailer

Dr. Mario World – Mogelijkheden personages en assistenten trailer

Weet je niet zeker welke dokter jouw keuze zal zijn in Dr. Mario World? Nu kun je een vroege blik werpen op hun medische vermogen en zelf beslissen!

Nintendo heeft een nieuwe trailer uitgebracht waarin enkele van de speelbare personages in het komende mobiele spel worden belicht.

Dokters en assistenten

De bovenstaande trailer biedt een gedetailleerd overzicht van de vaardigheden van Dr. Mario, Dr. Yoshi, Dr. Bowser en Dr. Bowser Jr.. We leren ook nieuwe weetjes over ‘assistenten’ – welke spelers kunnen speciale bonussen in het stadium uitrusten Modus of Versus-modus!

Gebruik je puzzelvaardigheden om vervelende virussen te elimineren!

Combineer capsules met virussen en zie ze verdwijnen! Koppel eenvoudig drie objecten van dezelfde kleur verticaal of horizontaal om ze te verwijderen.

Neem de tijd, want de configuratie van elk puzzlingstadium van virussen moet worden verholpen met een beperkt aantal capsules.

Maak kennis met de wereld van virussen met Dr. Mario en vrienden!

Een kleurrijke cast van virussen heeft de wereld van Dr. Mario in paniek!

Dr. Mario en vrienden hebben labjassen aangebracht en capsules gepakt! Nu zijn ze klaar om die weerbarstige virussen te elimineren.

Honderden podia over veel verschillende werelden moeten worden bespaard, met nieuwe werelden die op regelmatige basis komen!

Speel samen met vrienden en familie over de hele wereld!

Je bent hier niet alleen voor – stuur en ontvang stamina-gevende harten om te gebruiken in de toneelmodus! Laat dan zien hoe je de puzzel opmaakt. In versus-modus kun je anderen uitdagen voor een een-op-een confrontatie!

Dr. Mario World komt op 10 juli 2019 naar Apple- en Android-apparaten.