Dr. Mario World – Slechtste launch prestaties

Dr. Mario World – Slechtste launch prestaties

Een beetje teleurstellend nieuws over Dr. Mario World, de nieuwste smartphone-app van Nintendo, uitgebracht in juli 2019.

video
play-rounded-fill

Volgens een rapport van de Sensor Tower heeft Dr. Mario World in de eerste maand USD1,4 miljoen opgebracht en bereikte hij 7,4 miljoen downloads op iOS.

Dit maakt het de slechtst presterende app in termen van inkomsten gegenereerd bij de lancering.

De cijfers vergeleken

Ter vergelijking werd Dragalia Lost 1,6 miljoen keer geïnstalleerd, lager dan de 7,4 miljoen installaties die Dr. Mario World bij de lancering had behaald. Dragalia Lost verdiende echter USD 26,4 miljoen, 26 keer meer dan de USD1,4 miljoen die het in de eerste maand genereerde.

Over Dr. Mario World

Dr. Mario wordt omgeroepen!

Een kleurrijke cast van virussen heeft de wereld van Dr. Mario in paniek! Dr. Mario en vrienden hebben laboratoriumjassen aangetrokken en capsules gepakt! Nu zijn ze klaar om die onhandelbare virussen te elimineren.

Dr. Mario is niet de enige op afroep – Dr. Peach, Dr. Bowser en anderen hebben dienst. Werk samen met assistenten zoals Goomba, Koopa Troopa en Buzzy Beetle om uw artsen te helpen met extra vaardigheden.

Artsen en assistenten hebben verschillende vaardigheden om virussen kapot te maken, dus experimenteer om een ​​combinatie te vinden die bij uw stijl en tempo past.

Honderden podia over veel verschillende werelden staan ​​voor u klaar om te redden! Nieuwe werelden, nieuwe artsen en meer zullen op regelmatige basis worden afgeleverd.

Speel samen met vrienden en familie over de hele wereld!

Je bent hier niet alleen – stuur en ontvang uithoudingsvermogen gevende harten om te gebruiken in de podiummodus! Pronk dan met je voortgang bij het oplossen van puzzels.

In versus-modus kunt u de intensiteit van uw virusverlamming verhogen door anderen uit te dagen tot een één-op-één confrontatie – zonder harten te gebruiken!

Vind de juiste combinatie van arts en assistenten en streef online naar overwinning om strijdpunten te verdienen en je niveau te verhogen!

Ad