Dr. Mario World – Versie 1.0.3

Dr. Mario World – Versie 1.0.3

Dr. Mario World heeft een update ontvangen in de App Store. Het puzzelspel bevindt zich nu op versie 1.0.3. Deze nieuwe update zorgt voor algemene verbeteringen, zoals bugfixes en balansaanpassingen. Dr. Mario World is nu beschikbaar op iOS en Android.

video

Over Dr. Mario World

Net als bij eerdere Mario-spellen, is het doel van de speler om alle virussen op het scherm te elimineren door capsules van dezelfde kleur aan elk van hen te koppelen, hoewel in plaats van dat de capsules dalen, de zwaartekracht van het spel omhoog wordt gericht met de virussen gepositioneerd naar de bovenkant van het scherm.

De speler sleept eerst een capsule van de onderkant van het scherm naar het veld om het te gebruiken en kan het opnieuw slepen om het te verplaatsen of de “dalende” snelheid te verhogen, of erop tikken om het horizontaal of verticaal te draaien. Virussen worden geëlimineerd als drie (in tegenstelling tot vier) of meer van dezelfde kleur overeenkomen.

De klassieke rode, blauwe en gele virussen keren terug, terwijl nieuwe groene, paarse, cyaan en roze virussen hun debuut maken.

Afhankelijk van het niveau kunnen verschillende obstakels op het veld verschijnen, waaronder lege blokken en steenblokken. Verschillend gekleurde schelpen en bommen kunnen ook voorkomen bij de virussen die, wanneer ze worden gecombineerd met capsules van dezelfde kleur, virussen verwijderen in dezelfde rij en omringende virussen elimineren, respectievelijk. Sommige virussen zijn ingesloten in bubbels, die hen eenmaal beschermen tegen capsules voordat ze verdwijnen; of gevangen in kooien, maar pas vrijgelaten na het opruimen van een sluis op het veld.

Niveaus worden gegroepeerd in werelden, beginnend met vijf – die in de volgorde gras, woestijn, strand, spook en hemel staan ​​- en er zullen er nog meer in de toekomst worden toegevoegd