Dr. Mario World viert eenjarig jubileum met 8-bit Dr. Mario

Dr. Mario World viert eenjarig jubileum met 8-bit Dr. Mario

Dertig jaar geleden, op 27 juli 1990, werd de originele Dr. Mario-game gelanceerd in Japan voor het Nintendo Entertainment System en de Game Boy-systemen, die spelers verrukt met zijn puzzeluitdagingen en zijn fascinerende capsule-chaining-gameplay.

Ter gelegenheid hiervan kunnen Dr. Mario World-spelers nu 8-bit Dr. Mario, een speelbaar personage met speciale vaardigheden, ontvangen als een gratis inlogbonus. Gebruikmakend van het kenmerkende vergrootglas van 8-bit Dr. Mario om snel uitdagingen aan te gaan met zijn vaardigheid in de toneelmodus. Gebruik zijn vaardigheid versus modus om te voorkomen dat tegenstanders halve capsules besturen.

video
play-rounded-fill

8-bit Dr. Mario is beschikbaar vanaf 27 juli en kan worden verkregen tot 30 augustus om 22.59 uur. PT.

Ga retro met Dr. Mario

Veel succes met het inzetten van de indrukwekkende talenten van Dr. Mario! Dr. Mario World heeft nu een line-up van 37 artsen die klaar staan ​​om je te ondersteunen met hun unieke reeks speciale vaardigheden. Niet alleen zijn bekende gezichten zoals Dr. Luigi en Dr. Toad beschikbaar, maar spelers kunnen zelfs een beroep doen op een groot aantal Nintendo-personages die allemaal een doktersjas aantrekken.

Roep Dr. Dolphin op om bubbels te laten knallen, vraag de hulp van Dr. Nabbit om de score te verhogen of roep de populaire Dr. Baby Wario op om alle munten op een gerichte locatie te verzamelen. Nieuwe dokters kunnen worden verkregen door in-game diamanten en munten en Doc Tokens in te wisselen in het Doc Staffing-menu van de game. De wereldkaart is ook sinds de lancering verder uitgebreid en nu zijn er 17 afzonderlijke werelden beschikbaar met in totaal 680 bevredigende stadia gevuld met boeiende puzzelgames.

Andere wijzigingen

Het aantal lastige gimmicks dat de speelstijlen van podia door elkaar haalt, is ook gestaag toegenomen. Er is nog nooit een beter moment geweest om erin te springen en puzzels op te lossen!

Dr. Mario World is gratis te starten en is momenteel beschikbaar om te downloaden voor iOS- en Android-apparaten, dus je kunt het capsule-crashende plezier beginnen wanneer je maar wilt. Een permanente online verbinding en een compatibel smartapparaat zijn vereist om Dr. Mario World te spelen (er kunnen datakosten in rekening worden gebracht).