Dr. Mario World – Welkom Dr. Dry Bowser

Dr. Mario World – Welkom Dr. Dry Bowser

Dr. Mario World is opnieuw gegroeid en de nieuwste toevoeging is een van de meest bizarre die we tot nu toe hebben gezien.

Spelers kunnen Dr. Dry Bowser verkrijgen als een speelbaar personage in het mobiele puzzelspel, hetzij door het voltooien van een speciale fase (naast fasen 381 – 400) of door hem te kopen als onderdeel van een bundel met 260 diamanten voor 2.440 yen.

video
play-rounded-fill

Over Dry Bowser

Dry Bowser is de ondode en skeletachtige versie van Bowser, met zijn Engelse naam op Dry Bones. Ondanks dat hij er technisch gezien zelf niet één is, is hij nauw met hen verbonden en deelt hij verschillende eigenschappen met de soort, zoals een immuniteit voor vuurballen.

Hij debuteerde in New Super Mario Bros., waar hij opstijgde als gevolg van Mario die Bowser versloeg door hem in lava te laten vallen aan het einde van het eerste kasteel van New Super Mario Bros. In tegenstelling tot eerdere gelegenheden, reduceerde de lava de eens zo machtige koning tot een skelet, waardoor zijn zoon, Bowser Jr., tijdelijk het bevel voerde over de Koopa Troop. Dry Bowser wordt vervolgens gevochten in het eerste kasteel in Wereld 8.

En na het duiken in de achtergrond van Dry Bowser … is het een ironisch personage om toe te voegen aan Dr. Mario World, aangezien hij een niet-levend wezen is dat moet handelen als een arts. Nou … ik heb persoonlijk liever dat mijn arts leeft.

Ad