Dragalia Lost – $50 Miljoen omzet sinds lancering

Nintendo’s Dragalia Lost werd gelanceerd in september en het databedrijf Sensor Tower meldt dat de originele mobiele Nintendo IP de 50 miljoen aan inkomsten op zowel iOS als Android heeft overschreden.

De diepere details

Besteding van spelers in Dragalia Lost in de top twee laden; Japan en de VS is bijna $ 35 miljoen minder dan de $ 75,8 miljoen door Nintendo’s meest succesvolle mobiele titel, Fire Emblem Heroes, in die landen in hetzelfde aantal dagen na de lancering op 2 februari 2017.

Dat gezegd hebbende, heeft Dragalia Lost tot nu toe aanzienlijk meer inkomsten per download gegenereerd met gemiddeld ongeveer $ 22 op zijn 1,9 miljoen gecombineerde Japanse en Amerikaanse installaties. Fire Emblem Heroes telt gemiddeld ongeveer $ 9 per installatie in dezelfde hoeveelheid tijd na de lancering in deze twee landen.

Japan, dat tot nu toe goed is voor ongeveer 66 procent van de inkomsten van Dragalia Lost, heeft het meeste per download gemiddeld ongeveer $ 35 besteed. Spelers in de VS vertegenwoordigen ongeveer 18 procent van de uitgaven tot nu toe in de titel met een gemiddelde van $ 10 per installatie, of 29 procent van wat hun Japanse tegenhangers gemiddeld per download uitgeven.

Ad