Dragalia Lost – Caged Desire (Part One) – Summon Showcase Trailer

Dragalia Lost – Caged Desire (Part One) – Summon Showcase Trailer

Nintendo heeft een nieuwe trailer gepubliceerd voor het Dragalia Lost X Persona 5 crossover-evenement dat deze week van start ging.De video is een trailer voor het eerste deel van de Summon Showcase van het evenement, waarin de volgende Persona 5-samenwerkingspersonages worden toegevoegd aan Dragalia Lost 

  • Joker: wil van rebellie
  • Mona: de  katachtige gids
  • Arsene: Pillager Of Twilight (Dragon)

video
play-rounded-fill

Caged Desire details

Een oproepende showcase, Caged Desire (Part One), begint op 31/01/2021 om 07:00 uur! Deze oproepshowcase bevat tijdelijke avonturiers en draken. Uitgelichte avonturiers en draken zullen ook een verhoogde verschijningssnelheid hebben!

De nieuw toegevoegde 5 ★ avonturiers Joker en Mona en 5 ★ draak Arsène zullen ook verschijnen in de komende Caged Desire (Part Two) summon-showcase die begint op 02/06/2021 om 07:00 uur, maar van de drie zal alleen Arsène dat doen. te zien zijn in die showcase.

Nieuw toegevoegde tijdelijke avonturiers en draak:

â–  Avonturiers

5 ★ Joker (schaduw / dolk)

5 ★ Mona (wind / zwaard)

â–  Draak

5 ★ Arsène (schaduw)

Wyrmsigils kunnen alleen worden ingewisseld in de summon-showcase waarmee ze zijn verdiend. Wyrmsigils verdiend met de Caged Desire (Part One) showcase kunnen niet worden ingewisseld in de Caged Desire (Part Two) showcase.

De showcase van hun oproep begint op 30 januari 22:00 uur PT en loopt tot 5 februari 21:59 uur PT.