Dragalia Lost – Caged Desires – Part Two – Summon Showcase Trailer

Dragalia Lost – Caged Desires – Part Two – Summon Showcase Trailer

Nintendo heeft een nieuwe trailer gepubliceerd voor het Dragalia Lost X Persona 5 crossover-evenement dat wordt uitgevoerd voor de mobiele game.

De trailer voor het tweede deel van de Summon Showcase van het evenement, waarin de Panther van Persona 5 aan de game wordt toegevoegd als een speelbare avonturier.

video
play-rounded-fill

Her summon showcase starts onTheir summon showcase starts on February 5th 10PM PT, and will run till February 11th 9:59PM PT. 

Haar summon-showcase begint op Hun summon-showcase begint op 5 februari 22:00 uur PT en loopt tot 11 februari 21:59 uur PT.

A New Summon Showcase, Caged Desire (Part Two)

Een summon showcase, Caged Desire (Part Two), ging live op 02/06/2021 om 07:00 uur! Deze summon-showcase bevat tijdelijke avonturiers en draken. Uitgelichte avonturiers en draken hebben ook een verhoogde verschijningssnelheid!

Nieuw toegevoegde avonturier met beperkte tijd:

5 ★ Panther (vlam / lans)

Tijdelijke uitgelichte draak:

5 ★ Arsène (schaduw)

In deze summon-showcase keren de volgende tijdelijke avonturiers terug, maar komen niet aan bod.

Tijdelijke avonturiers:

5 ★ Joker (schaduw / dolk)
5 ★ Mona (wind / zwaard)

Wyrmsigils kunnen alleen worden ingewisseld in de summon-showcase waarmee ze zijn verdiend. Wyrmsigils verdiend met de Caged Desire (Part One) showcase kunnen niet worden ingewisseld in de Caged Desire (Part Two) showcase.

Beschikbaarheidsperiode voor showcase-dagvaarding:

06/02/2021 om 07:00 uur tot 02/12/2021 om 06:59 uur