Dragalia Lost – Chapter 25: Proof of the Pact (Part One) en Primal Zodiark’s Trial live

Dragalia Lost – Chapter 25: Proof of the Pact (Part One) en Primal Zodiark’s Trial live

Dragalia Lost heeft nieuwe content ontvangen in de vorm van een hoofdcampagne-update, een nieuwe Primal Dragon-proefversie en meer.

Op 24 april om 23.00 uur PDT, deel één van Hoofdstuk 25: Proof of the Pact is geüpload naar de hoofdcampagne! De Auspexen worden op de proef gesteld om de scheppingskracht te verwerven. Ondertussen is de prins getuige van de geboorte van een nieuwe planeet tijdens een gevecht met Xenos – een die bereid is alle anderen op te offeren om te kunnen bestaan…

Chapter 25: Proof of the Pact

Alleen een zuiver hart heeft het vermogen er een einde aan te maken! Mis het begin van het laatste hoofdstuk van Dragalia Lost niet!

Primal Dragon Trials, de volgende in een reeks zeer moeilijke taken, werd op 24 april om 23.00 uur uitgebracht. PDT. Met zijn oorspronkelijke kracht hersteld, daag je de Shadowwyrm Zodiark uit en gebruik je de buit om nieuwe 6 op schaduw afgestemde wapens te bouwen en te upgraden!

Verschillende aspecten van de Kaleidoscape zijn bijgewerkt. De modus is bijgewerkt met extra niveaus, een hoger niveaumaximum, nieuwe uitrusting, monsters en meer. De volledige informatie over al deze verbeteringen vindt u hier.

In de Resplendent Refrain raid-opstanding kunnen maximaal vier spelers met elk vier avonturiers (in totaal 16 avonturiers!) samen vechten! Versla het op schaduw afgestemde raid-monster en win prijzen door evenementspecifieke doelstellingen te voltooien! Tijdens dit evenement gaat Elias, een avonturier, met je mee. Vergroot je relatie met hem om hem permanent aan je selectie toe te voegen. Je kunt ook de draak Maritimus krijgen door blazoenen en emblemen te verzamelen. Het evenement duurt tot 22:59 uur. PDT op 28 april. Vanaf 28 april om 23:00 uur PDT tot en met 5 maart om 22:59 uur PDT, de epiloog van het evenement zal online beschikbaar zijn.

Slinger en Ramiel, twee van de vijf draken, mogen nu tot vijf keer losgekoppeld worden.