Dragon Quest Series 35th Anniversary Special Live Broadcast 26 mei

Dragon Quest Series 35th Anniversary Special Live Broadcast 26 mei

De 35e verjaardag van de Dragon Quest Series van Square Enix wordt later deze maand via een livestream gevierd!

De uitzending vindt plaats op 26 mei 2021 om 20.30 uur PDT / 23.30 uur EDT (27 mei, 12.30 uur JST). Het wordt live gestreamd via het Dragon Quest Youtube-kanaal.

Wat kunt u verwachten?

Er komt nieuws over de laatste ontwikkelingen in de serie, waaronder enkele van de populairste games die in de nabije toekomst komen. Dit zou kunnen betekenen dat er meer te horen is over Dragon Quest XII, dat in 2019 met de productie begon, de aanstaande nieuwe Dragon Quest Monsters-game en de nieuwe RPG met de titel Dragon Quest: The Adventure of Dai – Infinity Strash.

DRAGON QUEST Series 35-jarig jubileum

De legendarische JRPG-serie, DRAGON QUEST, viert zijn 35e verjaardag op 27 mei 2021 (Japan) sinds de allereerste release!

Om de gelegenheid te herdenken, wordt een speciale live-uitzending onthuld waarin de laatste ontwikkelingen in de serie en het beste nieuws over de games die in de nabije toekomst naar Japan komen, worden onthuld.

De show bestaat uit twee delen, waarbij deel twee, “DRAGON QUEST Series: Lates Line-up”, wordt uitgezonden met simultaanvertaling in het Engels, Mandarijn Chinees en Koreaans. We hopen deze speciale gelegenheid met jullie allemaal te vieren!

video
play-rounded-fill

Maak kennis met de aankomende line-up in de DRAGON QUEST-serie. Op 27 mei (Japan) is het Dragon Quest-dag, en om de 35e verjaardag van de serie te vieren, brengen we je een speciale uitzending om alle laatste informatie te laten zien over wat er gaande is – en wat er nog komt – in de wereld van DRAGON QUEST.

Voor het eerst in de geschiedenis van DRAGON QUEST zal de show live vertolking uit het Japans bevatten, zodat onze internationale fans ook op de hoogte kunnen blijven van de ontwikkelingen in de DRAGON QUEST-serie. Mis het niet, anders mis je het!

Ad