Dragon Quest The Adventure Of Dai: A Hero’s Bond komt naar mobiel op 28 september

Dragon Quest The Adventure Of Dai: A Hero’s Bond komt naar mobiel op 28 september

Uitgever Square Enix en ontwikkelaar DeNA hebben bevestigd dat Dragon Quest The Adventure of Dai: A Hero’s Bond op 28 september 2021 naar iOS en Android komt.

In het RPG-avontuur zullen spelers een team van drie helden begeleiden en aanpassen terwijl ze zich door twee verschillende verhalen wagen! Op dat moment lijkt het erop dat het NIET naar de Nintendo Switch komt, zoals we eerder hadden verwacht.

video
play-rounded-fill

Over Dragon Quest The Adventure Of Dai: A Hero’s Bond

Geserialiseerd in Weekly Shonen Jump magazine, met 47 miljoen exemplaren in omloop in Japan, Dragon Quest: The Adventure of Dai is een tijdloos meesterwerk dat zijn stempel heeft gedrukt in de mangageschiedenis en is herboren als een gloednieuw, veelgeprezen animatieserie!

Nu kun je de legende van The Adventure of Dai herbeleven in deze nieuwe RPG boordevol actie, opnieuw gemaakt en geoptimaliseerd voor je mobiele apparaat. Met een nieuwe crisis waarmee de wereld wordt geconfronteerd, doet Dai een belofte aan zijn mentor, ontmoet hij nieuwe vrienden en leert hij langzaam over zijn eigen onontkoombare lot. Dit is het begin van Dai’s avontuur en zijn zoektocht om een ​​echte held te worden!

Hoogtepunten

 • Test je reflexen in deze teamactie-RPG!
 • Beheer een team van drie personages en vecht tegen eindeloze hordes vijanden.
 • Upgrade je wapens, uitrusting en aanvallen om je vijanden te verslaan.
 • Samen met maximaal twee vrienden of spelers van over de hele wereld om samen te spelen tegen AI-tegenstanders.
 • Kleurrijke en levendige kunststijl die de Dragon Quest: The Adventure of Dai anime weerspiegelt.

Belangrijkste kenmerken

 • Duw vooruit met je bondgenoten in dynamische driebaansgevechten! – Ontketen krachtige aanvallen om je vijanden te vernietigen en verder te gaan! Het gebruik van je “Break”-kracht op het juiste moment is de sleutel tot de overwinning! Laat zien waar je van gemaakt bent door krachtige speciale bewegingen te ontketenen, zoals Avan Strash, Bloody Scryde, Beast King Redemption Blast en Kafrizz! Probeer voor een meer gestroomlijnde ervaring gevechten te spelen in de automatische modus.
 • Een verhaal dat zich over twee werelden ontvouwt
 • The Classic Tale: Dragon Tracks – De verhaallijn van Dragon Tracks volgt de originele Adventure of Dai-serie. Voltooi missies om bekende personages aan je team toe te voegen!
 • A Fresh Adventure: Bonding Journey – The Bonding Journey is een geheel nieuw verhaal onder supervisie van de oorspronkelijke auteur, Riku Sanjo!
 • Het speelt zich af in de mysterieuze wereld van Milladosia, die een opvallende gelijkenis vertoont met de wereld die te zien is in The Adventure of Dai.
 • Word de Luminary Leader en verken de wereld van The Adventure of Dai! – Verander je kapsel, gezicht en meer! Pas je karakter en avontuur in stijl aan! Schakel over naar verschillende roepingen, zoals krijger, krijgskunstenaar, magiër en meer! Kies degene die het beste bij je speelstijl past!
 • Beschikt over veel klassieke personages! Bouw je team en ga op avontuur! – Van de discipelen van Avan – Dai, Popp, Maam en Leona tot leden van het duistere leger zoals Crocodine en Hyunckel.
 • Geef je uitrusting en vaardigheden een boost en ga nieuwe missies aan! – Bekende vaardigheden en uitrusting van The Adventure of Dai zijn hier! Je kunt de vaardigheden en capaciteiten van wapens, bepantsering en personages versterken.
 • Word sterker met de kracht van obligaties! – Kom dichter bij je bondgenoten door samen op avontuur te gaan! Wanneer het vriendschapsniveau van een personage wordt verhoogd, ontgrendel je exclusieve speciale scènes met hen! Je kunt ook je vriendschapsniveaus verhogen om het bondgenootbord uit te breiden, zodat bondgenoten nog meer kunnen groeien!
 • Zie hoe de banden tussen personages ontstaan! – Verschillende personages uit de originele serie die niet deelnemen aan de strijd verschijnen als Soul Crystals! Zielkristallen zijn speciale items die de kracht van personages bevatten. Per personage kunnen maximaal drie Soul Crystals worden uitgerust. Eenmaal ingesteld, worden de statistieken van je personage verhoogd en worden krachtige Soul Skills geactiveerd, waardoor je je personage nog meer kunt versterken!