Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition – Niet langer exclusief

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition – Niet langer exclusief

Tijdens de pre-show Xbox Games Showcase werd onthuld dat Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition op 4 december zijn weg vindt naar pc, PS4 en Xbox One.

Deze versie van de game was voorheen exclusief voor de Nintendo Switch, toen hij vorig jaar werd uitgebracht, en was daarmee het debuut van de game op het platform.

Toen deze versie van het spel op de Nintendo Switch werd uitgebracht, introduceerde het meer inhoud, verbeteringen van de levenskwaliteit, een 2D retro-modus en een georkestreerde soundtrack waardoor het superieur was aan het origineel.

Over Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age –Definitive Edition

Maak je kracht wakker en bescherm het land!

Jij bent de Luminary, de opgejaagde held die het land zal beschermen tegen vernietiging in de nieuwste RPG uit de iconische DRAGON QUEST®-serie. Met een groepje avonturiers ga je gebalanceerde, turn-based gevechten aan en ga je op zoek naar missies in het hele koninkrijk Erdrea.

Maak uitrusting, ontwikkel de vaardigheden van feestleden en verander hun outfits zonder van uitrusting te veranderen in deze editie van de game! Met deze versie kun je ook rijden en aanvallen met monsters op het veld om ervaringspunten te verdienen, en te wisselen tussen HD- of 16-bit-beelden, symfonische of synth-muziek en Engelse of Japanse audio. Maak het verhaal af met nieuwe personage-gerichte verhalen en reis naar de voorbije DRAGON QUEST-werelden!

In het hele land kom je de mysterieuze Tockles tegen – wezens waarmee je 2D, 16-bits versies van gebieden uit populaire inzendingen uit de serie zoals DRAGON QUEST IV en DRAGON QUEST VIII kunt bezoeken! Het is leuk om deze klassieke werelden opnieuw te zien in retrostijl, perfect passend in de 2D-modus van de hoofdgame.

Net als alle eerdere DRAGON QUEST-spellen, zijn deze personageontwerpen gebaseerd op de kenmerkende stijl van de beroemde artiest Akira Toriyama. In combinatie met de stemhebbende dialoog worden de rijke persoonlijkheden van je meest loyale metgezellen en felste vijanden tot leven gebracht, zodat je jezelf volledig kunt onderdompelen in deze zoektocht om het ware erfgoed van de Luminary te ontdekken en je kracht te wekken. Voor een grotere uitdaging, start het spel met de Draconian Quest-instelling en leg je favoriete momenten vast met Fotomodus!

Ad