Dragon Quest: Your Story – Meer dan 1 miljoen bezoekers

Dragon Quest: Your Story – Meer dan 1 miljoen bezoekers

Het officiële Twitter-account Dragon Quest: Your Story heeft een bericht uitgebracht waarin de mensen worden bedankt die de film in Japan hebben bekeken.

Miljoen mijlpaal

Volgens het Twitter-account hebben meer dan 1 miljoen mensen de film vanaf 2 september 2019 in theaters bekeken. Dit ondanks het feit dat veel mensen de film niet leuk vonden toen deze vorige maand in première ging.

video
play-rounded-fill

Over Dragon Quest: Your Story

Dragon Quest: Your Story markeert de eerste keer dat de Dragon Quest-gameserie een CG-cinematografische aanpassing heeft gekregen en wordt uitgevoerd door hetzelfde team dat Stand by Me Doraemon verzorgde.

De film zelf is gebaseerd op het verhaal van Dragon Quest V, dat oorspronkelijk werd uitgebracht op de SNES in Japan in 1992.

Van een vriend die het al heeft bekeken

Ik speelde Dragon Quest V, heel lang geleden, maar het verhaal en de personages zijn er. Ik waardeerde echt de inspanningen die opwinding boden en goed pasten in de context van het verhaal.

Alle stukjes en beetjes die Dragon Quest maken, zijn er, en als je het spel hebt gespeeld, weet ik zeker dat je je de momenten en emoties herinnert die je doen verlangen naar de wereld die je kent en waar je van houdt. Dat is eigenlijk het hele punt voor Your Story in een notendop.

Dit zal je Dragon Quest-ervaring niet veranderen, maar zal het alleen opnieuw doen ontbranden!