E3 2019 Nintendo Direct – 11 Juni, 3 dagen met Treehouse: Live

E3 2019 Nintendo Direct – 11 Juni, 3 dagen met Treehouse: Live

Nintendo heeft eindelijk zijn tijdlijn van evenementen voor de E3 van dit jaar opgemaakt. Op 11 juni zal Nintendo zijn gebruikelijke digitale videopresentatie houden in de vorm van een Nintendo Direct, beginnend om 9 uur PT / 12PM ET.

Zoals gewoonlijk zal dit worden gevolgd door drie dagen Nintendo Treehouse: Live, waarin de gameplays van de te spelen games zullen worden getoond.

Ondertussen zijn hier de volledige plannen van Nintendo voor de komende E3 2019:

Nintendo’s activiteiten op E3 ​​2019

Toernooien

Super Smash Bros. Ultimate en Splatoon 2-toernooien: het teamgebaseerde Super Smash Bros. Ultimate World Championship 2019 3v3 en het Splatoon 2 World Championship 2019-toernooi vinden plaats op zaterdag 8 juni in The Theatre at Ace Hotel at 929 S. Broadway St. in Los Angeles. Beide evenementen bevatten spelers uit Noord-Amerika, Europa, Japan en Australië / Nieuw-Zeeland. De regel voor toegang begint zich om 8 uur te vormen voor The Theatre at Ace Hotel.

Fans die de wedstrijden persoonlijk willen halen, kunnen gratis toegang krijgen na het ontvangen van een evenement-badge op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. De deuren gaan open om 10.00 uur en de competitie begint om 11.00 uur. Mensen die de wedstrijden liever online bekijken, kunnen naar https://e3.nintendo.com/  en Nintendo’s kanalen op Twitch en YouTube gaan. Nintendo zal op een later tijdstip aanvullende details over deze toernooien communiceren.

Na het winnen van een weg door meer dan 11.000 spelers in de Super Smash Bros. Ultimate Noord-Amerika Open 2019, zal het winnende team van Wrath, Devonte en Poltergust Noord-Amerika vertegenwoordigen tegen teams uit Europa, Australië / Nieuw-Zeeland en Japan.

Het team van FTWIN demonstreerde zijn elite splatvaardigheden in de Splatoon 2 Noord-Amerika Inkling Open 2019 door een aantal van de meest ervaren Splatoon 2-squadrons over heel Noord-Amerika omver te werpen. Het team zal proberen de winning streak voort te zetten tegen enkele van de topteams uit Europa, Australië / Nieuw-Zeeland en Japan.

Nintendo Direct E3 2019

De presentatie begint om 9:00 uur CET op 11 juni. Kijkers kunnen het bekijken op https://e3.nintendo.com/ . De presentatie, die volledig op software is gericht, biedt een blik op games die gepland zijn om in 2019 te lanceren.

Nintendo Treehouse: Live

De livestream wordt gehost door het Treehouse-personeel van Nintendo of America, rechtstreeks vanuit de E3-stand van Nintendo, om de kijkers een dieper kijkje te geven in bepaalde games, samen met commentaar van degenen die de games het beste kennen. Mensen kunnen de livestream bekijken op https://e3.nintendo.com/ . Aanvullende details over Nintendo Treehouse: Live worden op een later tijdstip aangekondigd.

Warp Pipe Pass

Zoals altijd zal Nintendo een verscheidenheid aan spellen spelen in zijn stand. Mensen die de E3 2019-show bijwonen, kunnen de wachttijd voor geselecteerde Nintendo-spellen verminderen door een gratis Warp Pipe-pas te reserveren, waarmee ze tijdens het opgegeven tijdstip voorrang krijgen bij line-up en spelen. Je hebt een Nintendo-account nodig om je aan te melden en een Warp Pipe Pass te reserveren.

Nintendo zal aanvullende informatie verstrekken over hoe en wanneer een pas op een later tijdstip moet worden gereserveerd.

Ad