E3 2021 – Eerste details over portal en app

E3 2021 – Eerste details over portal en app

ESA onthulde de eerste details over het online portaal en de app van E3 2021, die beide zullen fungeren als hubs voor het enige online evenement van dit jaar.

De portal en app zullen op 7 juni voor het eerst open zijn voor de media, waardoor ze vroegtijdig toegang krijgen tot de exposanten van E3 met tools om te chatten en afspraken te plannen.

Openbare portal / app-details

De openbare versie wordt later op 12 juni geopend en biedt toegang tot het volgende:

Exposantenhokjes – Met speciale evenementen, VOD-inhoud en artikelen, zullen exposantenhokjes fungeren als knooppunten binnen de portal voor belangrijke aankondigingen en game-informatie die aan elke exposant is gekoppeld.

  • Lounges – Online ontmoetingsplekken voor alle E3-deelnemers.
  • Forums – Speciale borden voor gerichte online discussies en delen tussen bezoekers.
  • Leaderboards – Gamified show-elementen die kunnen worden verzameld en weergegeven, waardoor fans worden aangemoedigd om op zoveel mogelijk manieren te communiceren.
  • Profiel maken – Alle deelnemers kunnen hun eigen unieke profielen maken binnen de portal en app, die kunnen worden aangepast.

De portal en app zullen ook een live E3-uitzending hosten met interactieve overlays zoals kijkerspolls, aanbevolen tweets en meer.

De uitzending wordt gehost door Alex “Goldenboy” Mendez, Jacki Jing en Greg Miller, en bevat “grote showcases van uitgevers, persconferenties, branchepanelen, uitgebreide livestreams en speciale gastoptredens”.

Registratie

De registratie voor de media en openbare versies van de portal en app begint later deze maand, met meer details beschikbaar op de website van E3 hier; https://e3expo.com/news/e3-news/e3-2021- online-portaal-en-app

Meer over E3

Het Twitch-kanaal van E3: https://www.twitch.tv/e3

YouTube-kanaal van E3: http://www.youtube.com/e3

Twitter van E3: https://twitter.com/E3

Facebook van E3: https://www.facebook.com/E3Expo/

Over E3

E3 is ‘s werelds belangrijkste evenement voor computer- en videogames en aanverwante producten. De show is eigendom van en wordt beheerd door de ESA, de Amerikaanse handelsvereniging die zich toelegt op het vervullen van de zakelijke en publieke behoeften van bedrijven die interactieve games voor videogameconsoles, handhelds, personal computers en internet ontwikkelen en publiceren. Ga voor meer informatie naar www.e3expo.com of volg E3 op Facebook @ E3Expo of Twitter @ E3.

Over de ESA

De Entertainment Software Association (ESA) is de stem en pleitbezorger van de Amerikaanse videogamesector. De leden zijn de innovators, makers, uitgevers en bedrijfsleiders die entertainment opnieuw vormgeven en de manier waarop we omgaan, leren, verbinden en spelen, transformeren.

De ESA werkt aan het uitbreiden en beschermen van de dynamische markt voor videogames door middel van innovatieve en boeiende initiatieven die de positieve impact van videogames op mensen, cultuur en de economie laten zien. Bezoek voor meer informatie de website van ESA of volg de ESA op Twitter @theESA.

Ad