E3 2021 Fanregistratie begint op 3 juni

De ESA heeft de openingsdatum aangekondigd voor fanregistraties voor hun volledig digitale E3 2021-evenement.

E3 2021 wordt gehouden via een speciale online portal en mobiele app, waarmee bezoekers van 12 tot 15 juni toegang hebben tot virtuele stands en allerlei andere coole functies. Nu is bevestigd dat fans zich via deze website kunnen registreren voor het evenement op 3 juni; https://e3expo-portal.com/#/

Media-registraties

Mediaregistratie is nu live voor de officiële E3 2021-portal en -app, een belangrijk onderdeel van de gebruikerservaring voor de volledig virtuele wereldwijde videogamebeurs. Gekwalificeerde leden van de pers kunnen nu de E3-website bezoeken om zich aan te melden als media. Kwalificatienormen voor media zijn te vinden op de registratiepagina’s.

Extra registratiedata zijn:

  • Maandag 31 mei – Registratie van brancheprofessionals en makers / beïnvloeders wordt geopend
  • Donderdag 3 juni – Fanregistratie geopend

De digitale E3 2021-ervaring loopt van zaterdag 12 juni tot en met dinsdag 15 juni. Vóór 12 juni begint op maandag 7 juni een vijfdaagse mediaweek, waarbij de online portal en app worden gebruikt om aangemelde media te helpen verkrijg vroege toegang en maak rechtstreeks contact met E3-exposanten.

Door zich te registreren voor het E3 2021-portaal en de app kunnen fans en professionals over de hele wereld virtueel een vernieuwde E3 bijwonen met virtuele ‘stands’, gehoste evenementen, videoconferenties, het maken van profielen en avatars, online forums en meer.

Eenmaal geregistreerd, omvatten de portal- en app-toegangsdata:

  • Maandag 7 juni – Media
  • Zaterdag 12 juni – Fans, brancheprofessionals en beïnvloeders / makers
Ad