E3 2021 – Greg Miller, Jacki Jing en Alex Goldenboy Mendez zullen aanwezig zijn

E3 2021 – Greg Miller, Jacki Jing en Alex Goldenboy Mendez zullen aanwezig zijn

E3 2021 vindt plaats in juni in een nieuw digitaal formaat vanwege de aanhoudende coronavirus-pandemie. Het evenement begint op 12 juni tot en met 15 juni.

Dit jaar zullen er weer live presentatoren zijn. De officiële E3-site heeft onthuld dat de presentatoren Greg Miller, Jacki Jing en Alex “Goldenboy” Mendez zullen zijn, die “commentaar op expertniveau, interviews met uitgevers en ontwikkelaars en nog veel meer zullen leveren.” Hier is meer informatie!

E3 2021 Presentatoren

Greg Miller

Miller, mede-oprichter van online entertainment outlet Kinda Funny, is een van de meest gewilde hosts van gaming geworden voor verschillende evenementen in de branche. Miller staat bekend om zijn vaak komische en inzichtelijke opnames en heeft diepe banden met video- en podcast-inhoud over videogamecultuur, film, televisie en strips.

Jacki Jing

Met een Emmy genomineerde tv-journalist en huidige presentator en producer op de camera, te zien op IGN, Nerdist, Funimation en Anime News Network, heeft Jing verschillende rode loper-evenementen georganiseerd en tientallen interviews met beroemdheden gehouden voor AAA-speelfilms.

Alex “Goldenboy” Mendez

Een van de beste professionele esports-commentatoren, gastheer voor meerdere favoriete games, waaronder Fortnite, Halo, Valorant en Overwatch, en commentator voor NBC’s “The Titan Games”. Mendez heeft onlangs aangekondigd dat hij ook zijn komische stijlen naar G4 zal brengen.

Over E3

E3 is ‘s werelds belangrijkste evenement voor computer- en videogames en aanverwante producten. De show is eigendom van en wordt beheerd door de ESA, de Amerikaanse handelsvereniging die zich toelegt op de zakelijke en publieke behoeften van bedrijven die interactieve games voor videogameconsoles, handhelds, personal computers en internet ontwikkelen en publiceren.

Ga voor meer informatie naar www.e3expo.com of volg E3 op Facebook @ E3Expo of Twitter @ E3.