E3 2021 met speciale prijsuitreiking op laatste dag

E3 2021 met speciale prijsuitreiking op laatste dag

E3 2021 komt later deze maand en het wordt ofwel een geweldig digitaal evenement of een meer gedempte show vanwege de aanhoudende COVID-pandemie.

Het evenement begint op zaterdag 12 juni en de laatste dag is dinsdag 15 juni.

De ESA heeft aangekondigd dat het digitale evenement van dit jaar de officiële E3 2021 Awards Show zal bevatten, die zal worden uitgezonden op de laatste dag van het gaming-evenement. Tijdens het evenement zullen geselecteerde journalisten van grote websites zoals IGN hun favoriete games kiezen die tijdens het evenement zijn getoond.

E3 2021 Awards details

Selecteren uit titels die worden getoond tijdens de vierdaagse live E3 2021-uitzending die begint op zaterdag 12 juni, redacteuren van IGN, GameSpot, PC Gamer en GameMe+ bepalen de winnaars voor de officiële E3 2021 Awards Show. De resultaten worden bekend gemaakt tijdens de laatste dag van de uitzending op dinsdag 15 juni.

Stanley Pierre-Louis, President & CEO van de ESA.

Voor het evenement van dit jaar werken we samen met redacteuren van enkele van ‘s werelds toonaangevende media voor videogamemedia om de officiële E3 2021 Awards Show te creëren, waarin de meest verwachte games van de show worden erkend.

De uitzending zal vol zitten met spannende aankondigingen en onthullingen, en het vieren van innovatieve uitgevers en ontwikkelaars is een ideale manier om E3 2021 af te sluiten. Het gewaardeerde mediapanel zal zich richten op het selecteren van de ‘meest verwachte’ game van E3 2021, zoals evenals het herkennen van “Meest verwachte” titels van elke deelnemende uitgever en ontwikkelaar.

Live-uitzending

De live-uitzending van de E3 wordt gehost door Greg Miller, Jacki Jing en Alex “Goldenboy” Mendez, en bevat niet alleen nieuwe en aankomende game-onthullingen, maar ook persconferenties van uitgevers, interviews met ontwikkelaars, paneldiscussies en nog veel meer. ”

Ad