E3 2021 Nintendo samenvatting – Gewoon wow

E3 2021 Nintendo samenvatting – Gewoon wow

De bijna 40 minuten durende E3 2021 Nintendo Direct-videopresentatie toonde een breed scala aan nieuwe games die naar de Nintendo Switch komen.

De Nintendo Direct bekijken | E3 2021-presentatie, bezoek de E3 2021-website van Nintendo of Europe of hieronder;

video

E3 2021 Nintendo-hoogtepunten in het kort

Hoogtepunten zijn onder meer Metroid Dread, de eerste 2D Metroid-game met premiejager Samus Aran met een nieuw verhaal in 19 jaar. Mario Party Superstars, een nieuwe game in de Mario Party-serie met klassieke borden uit het Nintendo 64-tijdperk en een verzameling van minigames uit de hele serie.

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp, met de eerste twee Advance Wars-games die helemaal opnieuw zijn opgebouwd. WarioWare: Get It Together!, de nieuwste game in de hectische (en humoristische) WarioWare-serie.

Game & Watch: The Legend of Zelda, geïnspireerd op Game & Watch-systemen en met drie van de vroegste games in de Legend of Zelda-serie. Bovendien zal de volgende DLC-vechter in de Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 werd onthuld als Kazuya Mishima uit de TEKKEN-serie.

Het debuut van een nieuwe teaser voor het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild ging ook in première tijdens de Nintendo Direct-presentatie, met gameplay en een nieuwe wereld hoog boven het koninkrijk Hyrule.

Er waren ook een aantal spannende games van ontwikkelings- en uitgeverspartners te zien, waaronder Mario + Rabbids Sparks of Hope van Ubisoft, een vervolg op het populaire spel Mario + Rabbids Kingdom Battle; Shin Megami Tensei V, het volgende deel in de veelgeprezen Shin Megami Tensei-rollenspelserie, ontwikkeld door Atlus en uitgegeven door Nintendo in Europa; en drie games in de Life is Strange-serie van SQUARE ENIX, waaronder de nieuwste game Life is Strange: True Colors.

Metroid Dread

De eerste 2D Metroid-game met een nieuw verhaal in 19 jaar komt dit jaar naar Nintendo Switch. Metroid Dread is een direct vervolg op Metroid Fusion uit 2002 en sluit de vijfdelige saga af die zich concentreert op het vreemde, onderling verbonden lot van premiejager Samus en de Metroids, die begon met de originele Metroid voor NES.

In deze game gaat Samus alleen naar een mysterieuze afgelegen planeet en wordt opgejaagd door een gevaarlijke nieuwe mechanische dreiging: de E.M.M.I. robotten. Door vaardigheden te verwerven, kunnen spelers terugkeren naar gebieden die ze al hebben bezocht om nieuwe plaatsen en verborgen upgrades te vinden in de klassieke Metroid-gameplay. Verken de uitgestrekte kaart, ontwijk de E.M.M.I. robots, en overwin de angst die de planeet teistert wanneer Metroid Dread op 8 oktober voor Nintendo Switch wordt gelanceerd. Pre-orders zijn nu beschikbaar in de Nintendo eShop.

Bij de lancering zal ook een Metroid Dread Special Edition beschikbaar zijn, met de game, een SteelBook-hoes, een 2D Metroid-franchise-artbook van 190 pagina’s en vijf kaarten met boxart van alle games in de vijfdelige saga. Eindelijk een nieuwe Samus amiibo-figuur met haar pak uit Metroid Dread en een E.M.M.I. amiibo-figuur zal bij de lancering verkrijgbaar zijn in een set van twee stuks.

Het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Een nieuwe teaser voor de aankomende Nintendo Switch-game toonde gameplay, evenals een enorme nieuwe wereld hoog boven het koninkrijk Hyrule. Het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild wordt in 2022 uitgebracht voor Nintendo Switch. In de toekomst zal meer informatie over de game worden onthuld.

Kazuya Mishima doet mee aan de strijd!

Kazuya Mishima uit de TEKKEN-vechtgameserie voegt zich bij Super Smash Bros. Ultimate als de nieuwste DLC-vechter in Fighters Pass Vol. 2, die ook Min Min van ARMS, Steve & Alex van Minecraft, Sephiroth van FINAL FANTASY VII en Pyra/Mythra van Xenoblade Chronicles 2 bevat, samen met een laatste nog aan te kondigen vechter.

Meer informatie over Kazuya, inclusief zijn exacte releasedatum, wordt onthuld in een speciale videopresentatie die op 28 juni wordt gepresenteerd door Masahiro Sakurai.

WarioWare: Get It Together!

In WarioWare: Get It Together! speel je als Wario of zijn vrienden een groot aantal snelle microgames. Elk personage heeft zijn eigen vaardigheid en verandert de manier waarop je elke microgame aanpakt. Voor het eerst in de serie kunnen twee spelers ook samen microgames spelen op hetzelfde scherm door twee Joy-Con-controllers te delen of door draadloos te spelen met een extra console en game.

De rare, wilde en maffe WarioWare: Get It Together! wordt op 10 september gelanceerd voor Nintendo Switch. Pre-orders starten vandaag in de Nintendo eShop.

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Mario en zijn vrienden werken opnieuw samen met de Rabbids om de orde in de melkweg te herstellen! Verken planeten vol eigenzinnige bewoners en zelfs eigenzinnige geheimen terwijl je voorkomt dat een mysterieus kwaad het universum in chaos stort. Mario + Rabbids Sparks of Hope wordt in 2022 gelanceerd voor Nintendo Switch. Voor spelers die de originele Mario + Rabbids Kingdom Battle willen ervaren , het is momenteel 75% korting in de Nintendo eShop op Nintendo Switch tot 27 juni.

Shin Megami Tensei V

In het nieuwste deel van de veelgeprezen Shin Megami Tensei RPG-serie speel je als een middelbare scholier die nieuwe krachten moet gebruiken om door een door demonen geteisterde woestenij te vechten met behulp van een op commando’s gebaseerd systeem, waarbij het vinden van de zwakke punten van je vijand de sleutel is om krachtige combo’s uit te voeren.

Hoewel demonen formidabele tegenstanders zijn, kunnen sommigen waardige bondgenoten zijn en via onderhandelingen worden gerekruteerd om naast je te vechten in een stervende wereld. Hoe zal je lot zich ontvouwen? Ontdek wanneer Shin Megami Tensei V, uitgegeven door Nintendo in Europa, op 12 november exclusief voor Nintendo Switch wordt gelanceerd.

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

Voer een leger aan in strategische, turn-based gevechten als tactisch adviseur van het Orange Star Army. Je expertise is nodig als je land-, lucht- en marine-eenheden over het slagveld verplaatst en krachtige CO-vaardigheden ontketent om het tij van de strijd te keren.

Vernietig vijandelijke squadrons en verover steden en bases om de overwinning veilig te stellen en de vrede te bewaren. Houd het terrein en het weer dat het spel verandert in de gaten terwijl je eenheden leidt in twee campagnes die de gebeurtenissen van Advance Wars en Advance Wars 2: Black Hole Rising beslaan. Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp wordt op 3 december gelanceerd voor Nintendo Switch. Pre-orders starten vandaag in de Nintendo eShop.

Game & Watch: The Legend of Zelda

Dit nieuwe retro-geïnspireerde Game & Watch-systeem bevat drie klassieke games in de Legend of Zelda-serie – The Legend of Zelda, Zelda II: The Adventure of Link en The Legend of Zelda: Link’s Awakening – en een speciale versie van Game & Watch-klassieker Vermin met Link als speelbaar personage. Een speelbare digitale klok gebaseerd op The Legend of Zelda en een speelbare timer met als thema Zelda II: The Adventure of Link zijn ook inbegrepen. Game & Watch: The Legend of Zeldalalanceert op 12 november.

Mario Party Super Stars

Het is tijd voor een supersterrenverzameling Mario Party-borden en minigames! Mario Party Superstars bevat vijf klassieke borden uit het Nintendo 64-tijdperk en een verzameling van 100 minigames uit de hele Mario Party-serie – en alle spelmodi kunnen online worden gespeeld! Mario Party Superstars wordt op 29 oktober gelanceerd voor Nintendo Switch. Pre-orders starten vandaag in de Nintendo eShop.

MONSTER HUNTER STORIES 2: Wings of Ruin

Maak je klaar voor de rit van je leven samen met je monsterlijke metgezellen in het RPG-avontuur MONSTER HUNTER STORIES 2: Wings of Ruin. Verken diverse landschappen, verzamel materialen en maak items voor je reis terwijl je vecht in turn-based gevechten. Heb je wat extra monsterkracht nodig? Sluit je aan bij vrienden voor coöp-multiplayermissies en -gevechten.

Speel de gratis demo vanaf 25 juni en draag opgeslagen gegevens over naar de volledige game wanneer deze op 9 juli wordt gelanceerd voor Nintendo Switch.

Life is Strange: True Colors

Life is Strange: True Colors vertelt het verhaal van Alex, een jonge vrouw met het bovennatuurlijke vermogen om de sterke emoties van anderen te absorberen en te manipuleren. Ervaar het meeslepende verhaal van de game en de uitdagende morele keuzes wanneer deze op 10 september voor Nintendo Switch wordt gelanceerd.

Life is Strange Remastered Collection

Ervaar het bekroonde Life is Strange, evenals de prequel, Life is Strange: Before the Storm, met geremasterde beelden en animatie. De twee games, met aangrijpende verhalen en gedenkwaardige personages, komen voor het eerst naar Nintendo Switch als onderdeel van één compilatie wanneer Life is Strange Remastered Collection later dit jaar wordt gelanceerd.

Super Monkey Ball Banana Mania

Meer dan 300 liefdevol opnieuw gecreëerde levels en doolhoven, 12 leuke minigames en een heerlijke cast van personages keren terug naar de wondere werelden van Super Monkey Ball in deze remaster van de iconische originele drie Super Monkey Ball-spellen – perfect getimed met het 20-jarig jubileum van de geliefde serie. Super Monkey Ball Banana Mania wordt op 5 oktober gelanceerd voor Nintendo Switch.

Danganronpa S: Ultimate Summer Camp

Favoriete personages uit de Danganronpa-serie zijn klaar voor de zomer in de nieuwe game Danganronpa S: Ultimate Summer Camp. Verken Jabberwock Island en ontwikkel je Dangan-personages, verzamel geld door gevechten en upgrade je uitrusting, versla vervolgens de bazen en ga verder naar het volgende eiland. Verken het tropische resort wanneer Danganronpa S: Ultimate Summer Camp later dit jaar wordt gelanceerd.

Danganronpa Decadence

Drie klassieke games in de Danganronpa-serie komen ook naar Nintendo Switch. De fysieke collectie bestaat uit Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition, Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition en Danganronpa V3: Killing Harmony Anniversary Edition, naast de nieuwste game Danganronpa S: Ultimate Summer Camp. Speel de verzameling visuele romans of koop een van de games afzonderlijk in de Nintendo eShop. Danganronpa Decadence wordt later dit jaar gelanceerd voor Nintendo Switch.

Hyrule Warriors: Age of Calamity-uitbreidingspas

Door de Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass voor € 19,99 te kopen, ontvangen spelers twee golven DLC bij de release: Wave 1: Pulse of the Ancients op 18 juni en Wave 2: Guardian of Remembrance tegen het einde van november. Pulse of the Ancients bevat extra wapentypes, uitdagende vijanden en een uitgebreide selectie, waaronder de nieuwe speelbare Battle-Tested Guardian. Guardian of the Remembrance brengt nieuwe personagevignetten, extra levels, een uitgebreide selectie en nieuwe gevechtsvaardigheden voor bestaande personages.

Mario Golf: Super Rush

Na de lancering van Mario Golf: Super Rush op 25 juni, komt er nog meer van het met Mushroom Kingdom doordrenkte golfspel. In de toekomst zullen gratis updates voor de game worden uitgebracht met extra cursussen en speelbare personages. De fairway is bijna open! Pre-orders voor de game zijn nu beschikbaar in de Nintendo eShop.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Op 16 juli wordt The Legend of Zelda: Skyward Sword HD gelanceerd voor Nintendo Switch en wordt je ondergedompeld in Link’s hoogvliegende avontuur met HD-graphics en nieuwe besturingsopties. De nieuwe Amiibo-figuur van Zelda & Loftwing wordt apart verkocht, evenals een set Joy-Con-controllers met het thema Master Sword en Hylian Shield. Deze worden ook op dezelfde dag gelanceerd.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2

Sta op voor twee iconische skateboardgames, volledig geremasterd in HD! Skate naar tijdbepalende jams als de legendarische Tony Hawk en een reeks nieuwe en terugkerende pro’s. Neem je sessies onderweg met alle originele spelmodi en strijd lokaal of online om je trucs te laten zien tegen andere skaters. Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 wordt op 25 juni gelanceerd voor Nintendo Switch. Pre-orders zijn nu beschikbaar in de Nintendo eShop.

Just Dance 2022

Maak je klaar om naar beneden te gaan in de nieuwste Just Dance-game! Deze nieuwe inzending in de hitserie bevat 40 hete nieuwe nummers zoals “Level Up” van Ciara, “Believer” van Imagine Dragons, “Run the World (Girls)” van Beyoncé en nog veel meer. Dans op meer dan 700 nummers met de abonnementsstreamingservice Just Dance Unlimited. Een maand gratis is inbegrepen bij het spel. Just Dance 2022 wordt op 4 november gelanceerd voor Nintendo Switch.

Marvel’s Guardians of the Galaxy: Cloud-versie

Zet Star-Lords jetlaarzen aan voor een wilde rit door de kosmos in deze frisse kijk op Marvel’s Guardians of the Galaxy. Met de onvoorspelbare Guardians aan je zijde, schiet je een weg van de ene explosieve situatie naar de andere, met zowel originele als bekende Marvel-personages die verwikkeld zijn in een strijd om het lot van het universum. Marvel’s Guardians of the Galaxy: Cloud Version wordt op 26 oktober gelanceerd voor Nintendo Switch.

Two Point Campus

Keer terug naar de grappige, charmante en eigenzinnige wereld van Two Point County! In deze gezonde managementsimulator bouw en run je je eigen universiteit zoals jij dat wilt. Veel creatieve tools staan ​​tot je beschikking om de school van jou te maken en je educatieve imperium naar een hoger niveau te tillen. Two Point Campus wordt volgend jaar gelanceerd voor Nintendo Switch.

Worms Rumble

In deze realtime, arenagebaseerde shooter verpletter je je ongewervelde tegenstanders in platformonafhankelijke gevechten met 32 ​​spelers. Speel in dagelijkse uitdagingen, gevechtsmodi en seizoensevenementen om je een weg omhoog te banen. Vecht op een nieuwe kaart, Spaceport Showdown, en krijg de gratis Nintendo Switch-exclusieve Patchwork Bear-outfit die twee weken na de lancering van de game beschikbaar is. Pre-orders voor Worms Rumble beginnen vandaag in de Nintendo eShop met 25% korting, voordat de game op 23 juni naar de Nintendo Switch kronkelt.

Project Zero: Maiden of Black Water

In dit horroravonturenspel drijf je geesten uit met de Camera Obscura en verken je de mysteries rond de etherische maar dodelijke Mt. Hikami. Het huiveringwekkende verhaal bevat verschillende hoofdrolspelers, waardoor je het spel vanuit verschillende perspectieven kunt ervaren. Deze versie van het spel bevat ook nieuwe kostuums. Project Zero: Maiden of Black Water komt dit jaar uit op Nintendo Switch.

Cruis’n Blast

De arcade-hit Cruis’n Blast komt de Nintendo Switch binnenstormen. Schiet je een weg door bijna 30 over-the-top tracks. Maximaal vier spelers kunnen samen racen, dus kies je favoriete voertuig en ga op pad. Er zijn 23 voertuigen, variërend van supercars met licentie tot een Monster Truck, Tank en zelfs een Eenhoorn om uit te kiezen. Cruis’n Blast wordt dit najaar gelanceerd als console-exclusief op Nintendo Switch.

DOOM Eternal DLC

Zet de hel in de eerste campagne-uitbreiding voor DOOM Eternal, The Ancient Gods – Part One. Er wachten diepere en meer uitdagende gevechten als je de nieuwste bedreigingen van de hel elimineert in door demonen geteisterde ruïnes en door regen geteisterd terrein. De campagne-uitbreidings-DLC zal kort na de presentatie beschikbaar zijn op Nintendo Switch.

DRAGON BALL Z: KAKAROT + A NEW POWER AWAKENS SET

Beleef het verhaal van Goku en andere Z Fighters opnieuw in deze actie-RPG. Speel door de vier sagen en neem het op tegen iconische vijanden. De wereld is aan jou om te verkennen: help bewoners, verzamel ingrediënten en train om nieuwe vaardigheden te verwerven. De Boss Battle-afleveringen “A New Power Awakens Parts 1 and 2” zijn ook inbegrepen. DRAGON BALL Z: KAKAROT + EEN NIEUWE POWER AWAKENS SET wordt op 24 september gelanceerd voor Nintendo Switch.

Strange Brigade

In dit third-person avontuur schiet je door een leger van gemummificeerde wangedrochten terwijl je gevaarlijke puzzels oplost in ruïnes met boobytraps. Doe het alleen of werk samen met andere gewaagde avonturiers in lokale draadloze coöp en online spelen. Strange Brigade wordt kort na de presentatie gelanceerd voor Nintendo Switch.

Astria Ascending

Het fantastische rijk van Orcanon wacht! Terwijl je deze volledig met de hand geschilderde wereld verkent, pas je een team van Demi-goden aan en ontketen je verwoestende aanvallen in boeiende, turn-based gevechten. Astria Ascending wordt op 30 september gelanceerd voor Nintendo Switch.


Ik hoop dat we niets hebben gemist in de samenvatting… maar het was veel. Morgen komen er meer items met betrekking tot E3 2021. Drukke drukke dagen met alles wat er gaande is!